Hesabım
    Yıldız Kadrolu "Knives Out"tan Yeni Fragman!

    Daniel Craig başrollü Knives Out'tan yeni bir fragman paylaşıldı.

    Star Wars serisinin yeni üçlemesinin senaryosunu kaleme alacak olan Rian Johnson'ın yeni filmi Knives Out'tan ikinci fragman geldi. Fragmanda gelmiş geçmiş en iyi suç romanı yazarlarından biri olan Harlan Thrombey'nin ölümünün ardında yatan gerçekleri sorguluyoruz. Daniel Craig ve Lakeith Stanfield eşliğindeki sorgulamalar bizleri daha büyük sırlara yönlendiriyor.

    Merakla beklenen dedektiflik filmi Knives Out'un konusu ise şöyle: Suç romanı yazarı Harlan Thrombey, 85. yaş gününde evinde ölü bulunur. Meraklı bir araştırmacı dedektif olan Benoit Blanc gizli bir şekilde cinayet araştırmasında yer almaya başlar. Harlan Thrombey'nin ailesine soruşturma için başvurulur, ancak aile tam anlamıyla hiçbir işe yaramaz konumdadır. Blanc tüm bu yüzeyde görünenlerin altını kazımak ve tüm yalanları ortaya çıkararak Thrombey'nin ölümünün ardındaki gerçeği bulmayı hedefler.  Rian Johnson'ın yaptığı açıklamaya göre, Daniel Craig'in dedeftif karakteri olan Benoit Blanc'ı Agatha Christie'nin ikonik karakterlerinden biri olan Hercule Poirot'ya gönderme yapmak amacıyla yaratıldı.

    Knives Out'un oyuncu kadrosunda Marvel Sinematik Evreni'nin emekli oyuncusu ve Kaptan Amerika'sı Chris Evans; İngiliz ajanı James Bond karakteri ile son kez karşımıza çıkacak olan Daniel Craig; “Cadılar Bayramı” ve diğer Halloween filmlerinde karşımıza çıkan Jamie Lee Curtis, “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı” ile yıldızı parlayan Kübalı aktris Ana de Armas; iki Oscar adaylığı bulunan Michael Shannon; “Ölüm Defteri” ve “Kapan” gibi filmlerin yanı sıra Atlanta dizisinden de tanıdığımız Lakeith Stanfield, Altın Küre ödüllü Don Johnson; son olarak “Ayin” filmindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Toni Collette, Oscar ve Altın Küre sahibi usta oyuncu Christopher Plummer; Netflix’in “13 Reasons Why” dizisiyle yıldızı parlayan genç aktris Katherine Langford; Emmy adaylığı bulunan Riki Lindhome, “Vice Principals”tan hatırladığımız Edi Patterson; “Star Wars” filmlerinde sesledirdiği Yoda karakteriyle tanınan usta aktör ve yönetmen Frank Oz ve “Atypical” dizisinden Raúl Castillo yer alıyor.

    Knives Out, son olarak Toronto Film Festivali'nde gösterime sunuldu. Yönetmen Rian Johnson burada yaptığı açıklamayla, Craig'in canlandırdığı baş karakterin yeni filmleri olabileceği ortaya çıktı. Eleştirmenlerden ve izleyicilerden olumlu yanıt alan Knives Out, yurt dışında 27 Kasım'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top