Hesabım
    Indiana Jones'un Senaristinde Değişikliğe Gidildi!

    Indiana Jones'dan yeni gelişmeler...

    Harrison Ford'un başrolünde yer aldığı Indiana Jones serisinin beşinci filmi için yeniden harekete geçildi. Bir süre önce beşinci filmin çekimlerinin yapılacağı duyurulmuştu. Ancak Mayıs ayından beri bu konuyla ilgili herhangi bir gelişmeye yer verilmemişti. Şimdi ise filmin senaristiyle ilgili bir gelişme yaşandı.

    Harrison Ford'un oynamaya pek de gönüllü olmadığını açıkladığı, ancak şimdilik oyuncu kadrosunda görebildiğimiz Indiana Jones 5 ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.Prodüksiyonunun bir kez durdurulmasının ardından yeniden başlatılan Indiana Jones devam filminin senarist kadrosuna, daha önceki filmlerden de tanıdığımız David Koepp eklendi. David Koepp'i Melekler ve Şeytanlar, Dünyalar Savaşı, Görevimiz Tehlike, Jurassic Park gibi birçok önemli yapımdan tanıyoruz. Ayrıca Koepp, 2008 yapımı Indiana Jones: Kristal Kafatası Krallığı filminin senaryosuna da imzasını atmıştı. Koepp, film hakkında şu sözleri sarf etti: "Aslına bakarsanız yeniden dahil oldum. Yeniden senaryo üzerinde çalışıyorum. Hala denemeler yapıyoruz. Ve bence bu kez iyi bir fikrimiz var. Göreceğiz..."

    Indiana Jones serisinin son filmi Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, 2008 yılında izleyicileriyle buluşmuştu. Ancak bunun ardından seri uzun bir sessizliğe büründü. İlk kez 1981 yılında vizyona giren Raiders of The Lost Ark filmiyle başlayan Indiana Jones serisinin beşinci filmine kavuşacağı bir süre önce kesinleşmiş, ancak çeşitli aksaklıklara maruz kalmıştı. Bu aksaklıklar ise Steven Spielberg'in de Harrison Ford'un da kendi projeleriyle ilgileniyor olmalarıydı. Serinin diğer filmlerinde olduğu gibi Steven Spielberg yönetmenliğinde olması beklenen filmin gerçekleştirileceği bundan üç yıl önce açıklanmıştı. Ancak 2020 yılının Temmuz ayı olarak verilen tarihi esgeçme kararı alınmıştı. Ayrıca Disney'in kesin olarak açıkladığı bilgiye göre Indiana Jones 5, 9 Temmuz 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top