Hesabım
    Jason Bateman, Ryan Reynolds'lı "Clue"yu Yönetebilir!

    Jason Bateman, yönetmenliğe devam edebilir!

    Geçtiğimiz hafta sonu Primetime Emmy ödülüne layık görülen Jason Bateman, yönetmenlik kariyerine devam edebilir. Bateman, Ryan Reynolds'ın başrolünde yer alacağı Clue'nun yönetmenliğini üstlenmesi üzerine görüşmeler yapmaya başladı.

    Netflix'in suç dramı Ozark'ın başrolünde yer alan ve yönetmenliğini yapan Jason Bateman, daha önce birçok dizinin yönetmenliğini üstlenmişti. Bu diziler arasında Ozark'ın yanı sıra Arrested Development, For Your Love gibi yapımlar bulunuyordu. Son olarak The Outsiders projesini kabul eden Bateman, şimdi ise Ryan Reynolds'ın başrolünde yer alacağı Clue için görüşmeler yapıyor. Bateman, eğer Clue için anlaşmaya varırsa beyaz perdeye geçiş yapmış olacak. Ayrıca Deadpool filmlerinin yıldızı Reynolds ile birlikte senaryo üzerinde çalışacak.

    Clue bir uyarlama film olacak. Orijinali Jonathan Lynn'in yönetmen koltuğuna oturduğu 1985 yapımı filme dayanıyor. Ayrıca filmin başrolünde de usta oyuncu Tim Curry yer alıyordu. Filmin konusu ise şöyleydi: Altı konuk akşam yemeği için gizemli bir malikaneye davet edilir. Davetlilerin hiçbiri birbirini tanımamaktadır ve daveti kimin düzenlediği de bilinmemektedir. Normal başlayan akşam, ev sahibinin ani ölümüyle farklı bir yola sapar. Davetliler, malikanenin çalışanlarıyla birlik olarak katilin kim olduğunu bulmak zorundadır. Her geçen dakika malikanede bulunmak daha da tehlikeli bir hal almaktadır. Clue'nun yeni versiyonunun senaryosunun ilk halinde Deadpool'dan tanıdığımız Paul Wernick ve Rhett Reese'in imzası bulunuyor.

    Diğer yandan Jason Bateman, Ozark'ın sonraki sezonunu yönetmeye devam edecek. Oyuncu, dizideki performansıyla daha önce Golden Globe ödülüne layık görülmüştü. Geçtiğimiz hafta ise En İyi Yönetmen olarak Emmy ödülünün sahibi oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top