Hesabım
    Sony, Morbius'un Senaristleriyle "Madame Web" Filmi Geliştiriyor!

    Madame Web filmi yolda gibi görünüyor.

    Son zamanlarda Spider-Man konusunda Disney ile yaptığı anlaşmanın bozulmasıyla gündemde olan Sony Entertainment, bu kez bir Madame Web filmi üzerinde çalışıyor. Spider-Man çizgi filmlerinden ve dolayısıyla çizgi romanlarından tanıdığımız Cassandra Web başkahramanlı film, Morbius'un senaristleri ile geliştiriliyor.

    Sony, sinematik evrenini genişletmeye devam ediyor. Birçok çizgi roman kahramanının haklarını elinde bulunduran Sony, bu kez Madame Web'i beyaz perdeye aktarmak istiyor. Spider-Man dünyasına ait olan Madame Web, doğuştan kör olan ve nörolojik bir hastalıktan muzdarip olan bir kadındır. Zaman içerisinde psişik yetenekler geliştiren Cassandra Web, bir medyuma dönüşmüştür. Madame Web ve Spider-Man'in arası pek iyi olmasa da, çizgi romanlarda Peter Parker'ın Cassandra'dan zaman zaman yardım istediği görülmüştür. Özellikle suçluların yerlerini tespit etme konusunda Madame Web, Peter'a yardım eder. Ayrıca Cassandra, Spider-Man'in gerçek kimliğini bilen nadir kişilerden biridir. Madame Web, ilk kez 1980 yılında The Amazing Spider-Man çizgi romanlarında görülmeye başlar.

    Sony Entertainment, Madame Web filmini henüz vizyona girmemiş olan Jared Leto başrollü Morbius'un senaristleriyle birlikte geliştiriyor. Bu isimler ise Matt Sazama ve Burk Sharpless oluyor. Burk Sharpless'ı ve Matt Sazama'yı Power Rangers, The Last Witch Hunter, Dracula, Gods of Egypt gibi yapımlardan tanıyoruz.

    Sony, geçtiğimiz ay içerisinde Spider-Man'in tüm haklarını Marvel ve Disney'in elinden almıştı. Nedeni ise Kevin Feige'in çok fazla hak talep etmesi olmuştu. Böylece Spider-Man: Far From Home ile Marvel ve Peter Parker birbirine veda etmiş oldu. Bu durumda Spider-Man, Sony'nin ellerine geri döndü. Sony, Morbius'un ve Madame Web'in yanı sıra Andy Serkis yönetmenliğinde bir Venom filmi daha çekmeyi planlıyor. Morbius 31 Temmuz 2020'de izleyicileriyle buluşacakken, Venom 2'nun vizyon tarihi henüz belirlenmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top