Hesabım
    "The Babysitter" Devam Filmi İçin Orijinal Kadro Geri Dönüyor!

    The Babysitter devam filminden ilk ayrıntılar!

    Netflix'te izleyicileriyle buluşan korku-komedi türündeki "The Babysitter"a devam filmi geliyor. Yapılan duyuruya göre McG yönetmenliğinde olması planlanan The Babysitter 2'nun oyuncu kadrosunda, ilk filmin orijinal isimlerini tekrar izleme şansı yakalayacağız.

    2017 yılında Netflix üzerinden gösterime sunulan ve popülerlik kazanan The Babysitter'a devam filmi çekilecek. İlk filmin başrolünde yıldızı parlayan oyuncu Samara Weaving olmak üzere Bella Thorne, Robbie Amell, Hana Mae Lee, Andrew Bachelor, Judah Lewis, Emily Alyn Lind, Ken Marino, Leslie Bibb, Carl McDowell, Chris Wylde gibi isimler yer alıyordu. İkinci filme Samara Weaving dışındaki bu isimler dahil oldu. Ayrıca Charlie'nin Melekleri, Terminator: Salvation, We Are Marshall, Shadowhunters gibi yapımlardan tanıdığımız usta yönetmen McG de, ikinci film için dönüş yapıyor ve filmin yönetmen koltuğuna oturuyor.

    The Babysitter'ın ilk filminin konusu ise şöyleydi: Cole sıradan bir aile hayatı olan, okulunda arkadaş edinmekte zorlanan bir çocuktur. Cole aynı zamanda bakıcısı Bee'ye deliler gibi aşıktır. Bee, Cole'un olmadığı her şeydir; havalıdır, çekicidir, eğlencelidir... Bee'nin Cole'a bakıcılık yaptığı sıradan bir akşamda gizlice yatağından çıkan Cole, Bee ve arkadaşlarını gözetlemeye başlar. Ancak hiç ummadığı sahnelere tanık olacaktır. Zira Bee ve arkadaşları aslında ayinler ve cinayetlerle dolu bir hayat yaşamaktadırlar. Cole'un önünde bu genç katillerden kaçmaya çalışarak geçirmesi gereken kanlı ve uzun saatler vardır... İlk filmdeki şeytani bakıcı rolünü üstlenen Samara Weaving'in oyuncu kadrosuna dahil olup olmayacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor. Ayrıca filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı da açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top