Hesabım
    Tarık Ünlüoğlu Hayatını Kaybetti!

    Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu'ndan acı haber geldi.

    Türkiye Sineması, televizyonları ve tiyatrosunun usta oyuncusu Tarık Ünlüoğlu, bugün yaşamını yitirdi. Bir süredir akciğerlerinde rahatsızlık nedeniyle tedavi aşamasında olan usta oyuncu, zorlu bir dönemden geçiyordu. Yapılan açıklamaya göre Ünlüoğlu, bu sabah ise kanser mücadelesini kaybetti. Oyuncunun vefatının ardından sosyal medyada duyuru yapan ve üzüntüsünü belirten ünlülerden biri de rol arkadaşı Oktay Kaynarca oldu. 

    61 yaşındaki oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nu son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ünal Bey karakteriyle izleme fırsatı yakalamıştık. 1957 yılında doğan Ünlüoğlu, Ankara Devlet Tiyatrosu ve İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun emektar oyuncularındandı. Televizyon ekranlarında Benim Annem Bir Melek, Ah Neriman, Avrupa Avrupa, Gümüş gibi dizilerle ve son zamanlarda rol aldığı Bal Kaymak, Bana Masal Anlatma, Eyvah Eyvah 3 gibi filmlerle televizyon ve beyaz perdedeki yolculuğundan ayrılmayan Tarık Ünlüoğlu, ülkemizin en değerli oyuncularındandı.

    Tarık Ünlüoğlu'nun oynadığı tiyatro oyunları 1973 yılında rol aldığı İstanbul Efendisi : Musahipzade Celal'den 2005 yılında izleyici karşısına çıkan Uyarca : Friedrich Dürrenmat'a kadar uzun bir zaman dilimini ve sayısız oyunu kapsıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top