Hesabım
    "Kral Şakir 'Korsanlar Diyarı'" Sinemalarda!

    Kral Şakir "Korsanlar Diyarı" her yaştan izleyicisini sinemalarda bekliyor!

    Varol Yaşaroğlu'nun yaratıcısı olduğu Kral Şakir çizgi filmini ikinci kez beyaz perdede izleme imkanı yakalamış olacağımız "Kral Şakir 'Korsanlar Diyarı'" sinemalardaki yerini aldı. Başarılı isimler Haluk Can Dizdaroğlu ve Berk Tokay'ın yönetmen koltuğuna geçtiğini Kral Şakir "Korsanlar Diyarı" biletlerinizi buradan alın!

    Yediden yetmişe büyük bir kitle tarafından merakla beklenen "Kral Şakir 'Korsanlar Diyarı'"nın hikayesi ise şöyle: Kral Şakir “Korsanlar Diyarı”, şehre yaklaşmak üzere olan tarih öncesine ait yaratığı durdurmak için zorlu bir maceraya atılan Şakir ve ailesinin hikayesini konu ediyor. Şehir büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Okyanusun en derin yerinden çıkan, tarih öncesine ait dev bir yaratık, şehre gelmek üzeredir. Yaratığı durdurabilecek tek şey ise, altın bir savaş topudur. Yaratık şehre ulaşmadan önce onu etkisiz hale getirmek isteyen Şakir ve ailesi, savaş topunu bulmak için yola koyulur. Ancak yolda işler pek de planlandığı gibi gitmeyince, Şakir ve ailesi kendilerini Bermuda Şeytan Üçgeni’ndeki gizemli bir kürenin içinde bulur. Bu gizemli bölge, daha önce onların görmediği bir evrene aittir. Korsanların kol gezdiği, canavarların yaşadığı fantastik bir evrene adım atan Şakir ve ailesi, karşılarına çıkan engelleri aşıp, tarih öncesine ait dev yaratığı durdurabilmek için altın savaş topunu bulmayı başarabilecek midir?

    2016 yılında Cartoon Network ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya başlayan Kral Şakir çizgi dizisi, bir aslan ailesinin çocuğu olan Kral Şakir'in maceralarını konu ediniyordu. Çizgi dizide Şakir'in babası bir aslan, annesi ise bir sıçandır. Çizgi dizide, bir fil olan Necati, kedi olan Canan, Şakir'in dedesi kaplumbağa Peyami, zeki bir bilim insanı olan Bilimadamı Mirket, bir evsiz olan Uyuz Tanju gibi karakterlere yer verilmektedir. Bu karakterlerin hepsinin Kral Şakir Korsanlar Diyarı'nda yer alıp almayacağı bilinmiyor. Aynı zamanda Graffi2000'in kurucusu olması nedeni ile yakından tanıdığımız Varol Yaşaroğlu'nun yaratıcısı olduğu dizi, 4. sezonuna başlamış bulunuyor.

    Kral Şakir 'Korsanlar Diyarı'nın seslendirme kadrosunda Atilla ŞendilLevent ÜnsalMustafa OralDidem AtlıhanSema KahrimanHakan Akın ve Onur Akgülgil gibi isimler bulunuyor.

    Kral Şakir 'Korsanlar Diyarı'nı sinemalarda izlemeyi unutmayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top