Hesabım
    Ryan Reynolds'lı "Free Guy"dan Poster Geldi!

    Free Guy posteri yayınlandı.

    Yılın merakla beklenen komedi yapımlarından biri olan Free Guy'dan ilk poster paylaşıldı. Ryan Reynolds'ın başrolünde yer aldığı ve Shawn Levy'nin yönetmenliğini üstlendiği Free Guy'ın posterinde Guy, macera dolu bir göreve soyunuyor gibi görünüyor!

    Önümüzdeki yaz aylarında izleyicileriyle buluşacak olan komedi, aksiyon ve macera türlerini birleştiren Free Guy'ın konunu ise şöyle: Guy, sıra dışı yaşamı olan bir banka görevlisidir. Guy, yaşadığı şehir olan Free City'de kendisinin aslında vahşi bir planın parçası olduğunu keşfeder. Free City açık dünyada geçen bir video oyununda yer alıyordur ve Guy'ın bu işin içinden sağ kurtulabilmek için olayları çözmesi gerekmektedir. İlginç konusuyla dikkatleri üzerine toplayan Free Guy'ın videosunda ise Ryan Reynolds, Taika WaititiJodie Comer ve Joe Keery'nin karakterlerini anlatmasına tanıklık ediyoruz.

    Free Guy'ın oyuncu kadrosunda Deadpool filmlerinin yıldızı olan ve gelecek projesi 6 Underground ile gündemdeki yerini koruyan Ryan Reynolds; Thor: Ragnarok, What We Do In The Shadows, Boy, Hunt For The Wilderpeople gibi yapımlardan tanınan başarılı yönetmen ve oyuncu Taika Waititi; son olarak Killing Eve ile Emmy ödülüne layık görülen The Last Duel'da Matt Damon ile Ben Affleck'e eşlik edecek olan Jodie Comer; Netflix'in sevilen dizisi Stranger Things'in yıldız oyuncusu Joe Keery; 21 Jump Street, White House Down, Foxcatcher, Mike XXL gibi yapımların yıldız oyuncusu Channing Tatum gibi isimler yer alıyor.

    Filmin senaryosuna Kurt Russell’lı “The Christmas Chronicles”ın senaristi Matt Lieberman imza atıyorken yönetmenliğini Stranger Things, Müzede Bir Gece serisi, This Is Where I Leave You gibi yapımlardan tanıdığımız Shawn Levy üstleniyor.

    “Free Guy” ülkemizdeki izleyicileriyle 3 Temmuz 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top