Hesabım
    Vince Gilligan, Walter White'ın Kesinlikle Dönmeyeceğini Söylüyor!

    Walter White gerçekten ölmüş...

    Jesse Pinkman ve Walter White karakterlerini milyonlarca izleyicinin hayatına sokan Breaking Bad dizisinin yaratıcısı, El Camino ve Walter karakteriyle ilgili açıklama yaptı. The Rich Eisen Show'a katılan Vince Gilligan, karakterin dönüp dönmeyeceği hakkında kesin olarak konuştu.

    Dünyaca ünlü dram ve aksiyon dizisi Breaking Bad'in devam filmi, 11 Ekim tarihinde Netflix üzerinden izleyicileriyle buluşacak. Ancak filmin konusu ve detaylarıyla ilgili akıllarda yer edinen soru işaretleri bulunuyor. Bunlardan biri ve en büyük soru işaretini kapsayanı, Walter White karakterinin geri dönüp dönmeyeceği. Bunun nedeni ise Aaron Paul ve Bryan Cranston'ın birkaç ay önce aynı anda, aynı paylaşımı yapmaları. Breaking Bad dizisinin sonunda Walter, Jesse'nin kartelin elinden kurtulmasına yardım etmişti. Bir kanser hastası olan Walter'ın ölüm sahnesini tam anlamıyla gördüğümüz ise söylenemez. Bu durumda karakterin El Camino'da kanlı canlı bir şekilde yer alabileceği düşünülüyordu. Ancak Vince Gilligan katıldığı programda şu sözleri sarf ederek soru işaretlerini gidermiş oldu: "Sana bu bilgiyi vereceğim Rich, çünkü seni seviyorum. Walter White öldü, evet." 

    Gilligan'ın bu sözlerinden sonra, El Camino filminde eğer Walter White karakteri yer alıyorsa bile bir flashback sahnesiyle birlikte yer alacağı belli olmuş oldu. El Camino'nun hikayesi ise şöyle: Jesse, tutsaklıktan kurtulmasının ardından geleceğini kurabilmek için geçmişiyle yüzleşmek zorundadır? Breaking Bad dizisinin son sezonunda Jesse ve Walter'ın yolları ayrılmıştı. Jesse, bir kartel tarafından uyuşturucu madde üretmesi için esir alınmışken, Walter başka mücadeleler içerisine girmişti. Sonunda Jesse kartelin elinden kurtulmayı başarmıştı. Ancak görülüyor ki bu kez de tüm dünyadan kaçması gerekiyor.

    Breaking Bad tam 5 sezon sürmüş ve tüm dünyayı kasıp kavurmuştu. 2008-2013 yılları arasında ekranlarda seyircilerle buluşan ve kendine geniş bir hayran kitlesi edinen seri, 2 Golden Globe ödülünün, 6 kez de Emmy ödülünün sahibi olmuştu. 58 Emmy adaylığı bulunan AMC dizisi Breaking Bad'in devam filmi El Camino: A Breaking Bad Movie 11 Ekim tarihinde Netflix'te gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top