Hesabım
    Kristen Stewart Başrollü "Underwater"dan Altyazılı Fragman!

    Derin Sular'dan fragman geldi!

    Kristen StewartVincent Cassel gibi yıldız isimlerin başrolünde yer aldığı Underwater'dan Türkçe altyazılı fragman paylaşıldı. Fragmanda, bir grup bilim insanının, okyanusun dibinde yaptığı araştırma sonucunda kötü sürprizlerle karşı karşıya kaldıklarını ve derin suların esiri olduklarını görüyoruz!

    Yönetmenliğini Love ve The Signal'dan hatırladığımız William Eubank'in üstlendiği "Underwater"ın konusu ise şöyle: Bir denizaltı ekibi, suyun altındaki laboratuvarlarında araştırma yapmaktadır. Ancak denizaltında çalışmalarına  devam ederlerken okyanusun dibinde yıkıcı bir deprem meydana gelir. Bu depremin sonucunda ise binlerce km denizin altında bulunan ekip yaşam mücadelesi vermek zorunda kalacak, en büyük korkularıyla yüzleşecekler ve karşılarına ummadıkları zorluklar çıkacaktır. Alacakaranlık serisiyle yaşamlarımıza giren ve Cafe Society, Certain Women, American Ultra, Personal Shopper, Lizzie gibi yapımların yıldız oyuncusu Kristen Stewart'ın başrolünde yer aldığı Underwater'da La Haine, Black Swan, Mesrine, Child 44, Mon Roi, Juste La Fin Du Monde gibi yapımlarım usta oyuncusu Vincent Cassel; Deadpool, Cloverfield, Silicon Valley gibi yapımlardan tanıdığımız T.J. Miller; Short Term 12, Hush, 10 Cloverfield Lane, American Woman, The Miseducation of Cameron Post gibi yapımlarla tanınan başarılı oyuncu John Gallagher Jr.; Game of Thrones ve Iron Fist'in yıldız oyuncusu Jessica HenwickMamoudou Athie ve Gunner Wright yer alıyor.

    Kristen Stewart, daha önce film hakkında Entertainment Weekly'ye konuşmuş ve şu sözleri sarf etmişti: "Film, kapkaranlık ve dışa kapalı bir meditasyon gibi. Kısaca, birbirini tanımayan, oldukça garip, zaman zaman varoluşsal dertlere düşen bir grup insanın hayatta kalma mücadelesini anlatıyor ve kısa sürede garip bir ilişki şekilleniyor." Stewart, karakterini ise şöyle anlatmıştı: "O, diğer grup üyelerinden daha az istekli olan, cesur ve güçlü bir kadın. Olay, başka bir grup üyesiyle kurduğu ilişkiyle sonuçlanıyor."

    Film, cinsel istismar ile suçlanan T.J. Miller hakkında soruşturma başlatılmasından ve tutuklanmasından önce çekilmişti. Henüz bir festivalde yer almadı. Underwater'ın ülkemizdeki izleyicileriyle 10 Ocak 2020 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top