Hesabım
    Timothee Chalamet The King'de Demi Moore'a mı Benziyor?

    Demi Moore'un buna bir cevabı var!

    Son dönemlerin parlayan yıldızı olan ve kariyer olarak Leonardo DiCaprio'nun gençlik yıllarına benzetilen Timothee Chalamet ile ilgili sosyal medyada yeni bir konu gündeme geldi. Eleştirmenlerin beğenisi toplayan The King'de başrol olan Chalamet, filmdeki imajıyla Demi Moore'un gençlik zamanlarına benzetildi. Moore'dan da cevap gecikmedi!

    LGBTİ romantik dram filmi Call Me By Your Name ile birdenbire Hollywood'un ve Avrupa Sineması'nın odağı haline gelen Timothee Chalamet'in gündemdeki filmi, Netflix'te yayınlanacak olan The King oluyor. Prensi canlandıracağı The King için Chalamet farklı bir imaja bürünmek durumunda kalmıştı. Sosyal medya kullanıcıları ise Chalamet'i gördüklerinde Demi Moore'un Patrick Swayze ile birlikte Ghost filminde rol aldığı dönemdeki imajına birebir benzediklerini ifade ettiler. Bir zamanların en gözde oyuncularından olan Moore'un buna yanıtı gecikmedi ve oyuncu bu benzetmeden gurur duyduğunu ifade etti.

    Netflix'teki izleyicileriyle yakında buluşmaya hazırlanan The King'in konusu ise şöyle: Shakespeare'in oyunundan uyarlanan The King filminde Hal, dikbaşlı bir prenstir. Aynı zamanda İngiltere tahtının da varisidir. Ancak tahta ve ailesine sırtını dönmüş, sıradan halkın arasında yaşamını sürdürüyordur. Tiran bir kral olan babası öldüğünde ise Kral Henry V olarak tahta geçmek zorunda kalır. Şimdi, kaçtığı o hayatı sahiplenmek zorunda kalacaktır. Genç kralın sarayda olup bitenleri yeniden düzenlemesi, babasının ardında bıraktığı savaş ve kaosun altından kalkması gerekecektir. Ayrıca geçmişinde ona akıl hocalığı yapan ve şimdilerde alkolik bir şövalye olan John Falstaff ile geçmişi yeniden oraya dökülecektir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top