Hesabım
    Ryan Reynolds ve John Krasinski "Imaginary Friends" İçin Görüşüyor!

    Imaginary Friends'te Ryan Reynolds ve John Krasinski yer alabilir.

    Yıldız oyuncular Ryan Reynolds ve John Krasinski, Paramount Stüdyoları bünyesinde geliştirilen fantastik komedi türünde olması planlanan Imaginary Friends'in oyuncu kadrosunda yer alabilmeleri için görüşme yapıyor. Ancak henüz anlaşma imzalanmadığı söyleniyor.

    Paramount Pictures'ın Sony ve Lionsgate'e karşı verdiği savaş sayesinde haklarını elde ettiği Imaginary Friends'in oyuncu kadrosunda Deadpool filmlerinin yıldız oyuncusu Ryan Reynolds ve The Office, Jack RyanA Quiet Place gibi yapımların başarılı oyuncusu John Krasinski'nin yer alabileceği konuşuluyor. İki oyuncuyla da film için görüşmelere devam ediliyor. Imaginary Friends'in konusu ise şöyle olacak: Bir adam, insanların hayali dostlarını görebiliyor ve iletişim kurabiliyordur. Ancak bir süre sonra bu konu karanlık bir hale bürünecektir.

    Eğer anlaşma sağlanırsa, Imaginary Friends Ryan Reynolds için bu ay aldığı ikinci büyük proje olacak. Bir diğer projesi ise Will Ferrell başrollü olan ve Charles Dickens'ın romanından uyarlanacak olan müzikal yapım "A Christmas Carol" olmuştu. Ayrıca oyuncu, Netflix'in yeni aksiyon filmlerinden Michael Bay imzalı 6 Underground'da başrolü üstleniyor. John Krasinski ise şimdilerde A Quiet Place 2 ile ilgileniyor. Filmin çekimleri geçtiğimiz haftalarda sona ermişti. İlk film dünya çapında büyük bir ses getirmiş, 340 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiş ve Oscar'dan adaylık almıştı.

    Imaginary Friends hakkında önümüzdeki haftalarda daha fazla detay verilmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top