Hesabım
    "The Addams Family"nin Devamı Ne Zaman Geliyor?

    The Addams Family planları işliyor!

    Korku temalı animasyon filmi The Addams Family'nin yurt dışında vizyona girmesinin ardından devam filminin çekilmesine karar verildiği resmi olarak duyuruldu. MGM bünyesinde geliştirilen proje için bir vizyon tarihi resmi olarak açıklandı.

    Oscar IsaacCharlize Theron gibi yıldız isimlerin seslendirme kadrosunda yer aldığı yeniden uyarlama film, The Addams Family'ye devam filmi geliyor. Joker ile aynı hafta yurt dışında sinemalardaki yerini alan The Addams Family, ilk haftayı ikincilikle kapatmıştı. Açılışını ise 30.3 milyon dolar ile yapmıştı. Bunun üzerine MGM, yeni bir film için harekete geçti. Açıklamaya göre The Addams Family 2, 22 Ekim 2021 tarihinde vizyondaki yerini alacak. Yani Universal Pictures dağıtımcılığında olan Halloween Kills ile bir yarış içerisine girecek gibi görünüyor.

    Seslendirme kadrosunda  Charlize TheronOscar IsaacChloë Grace Moretz, Finn WolfhardNick KrollBette Midler, Allison Janney gibi isimlerin yer aldığı The Addams Family'nin konusu ise şöyleydi: Kocasına ve çocuklarına kendini adamış bir kadın olan Morticia, ailesini bir arada tutan soluk tutkaldır. Güler yüzlü, kötücül ve tutkulu bir şekilde karısına aşık olan aile babası Gomez, her zaman girişimci ruhunu korumaktadır. Ailenin çocukları da oldukça şahsına münhasır bireylerdir. Uzun örgüleri ve iğneleyici mizahı ile zeki genç kız Wednesday ve bulabileceği en büyük tehdit ve tehlikelerin peşinden koşan 10 yaşındaki Pugsley. Ancak evin bireyleri bunlarla sınırlı değildir. Ailenin çılgın macası Fester iyi huylu, neşeli ve her şekilde kargaşaya yol açabilirken, Büyükanne ise yarasalar ve kafatasları gibi şekiller vererek pişirdiği şekerli kurabiyeleri seven torunlarına tapar. Aile yaklaşan kutlamaları için hazırlıkların ortasındayken, Margaux Needler ortaya çıkar. Margaux Needler sevilen bir reality-show programının kraliçesidir ve banliyö tipi pastel mükemmelliğe kendini adamıştır. Bu iki farklı cephenin karşılaşması nasıl sonuçlanacaktır?

    The Addams Family 2, 22 Ekim 2021 tarihinde sinemalardaki yerini almış olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top