Hesabım
    Adam Driver'lı "The Report"tan Yeni Fragman Geldi!

    The Report, izleyicileriyle buluşmak için hazırlanıyor.

    Yıldız oyuncu Adam Driver ve usta isim Annette Benning'in başrolünü paylaştığı "The Report"tan yeni bir fragman paylaşıldı. Amazon Prime'da gösterime sunulacak olan The Report'un fragmanında eski dosyalar yeniden açılıyor, 11 Eylül saldırıları sonrasına geri dönüyoruz ve gerçekleri ortaya çıkarıyoruz.

    ABD'nin büyük bir yıkımla karşı karşıya kaldığı 11 Eylül saldırılarını odağına alan The Report, farklı sorgulama taktikleri uygulayan CIA ajanlarının olayın ardındaki kişiyi bulmaya çalışmasını konu ediniyor. İdealist bir araştırmacı olan Daniel J. Jones, patronu Senatör Dianne Feinstein tarafından CIA'in ilgilendiği bir konuyu araştırması üzerine görevlendirilir. Araştırması gereken konu, CIA'in 9 Eylül olaylarından sonra sorgulamak üzere tutukladığı kişilerden oluşuyordur. Jones'un bu süreçte doğruların peşinden koşması ve CIA'in yok etmeye çalıştığı kanıtları ortaya çıkarması gerekmektedir. Amerikan halkından saklanan gerçeklere ulaştığında ise şok edici olaylarla karşı karşıya kalacaktır.

    Side Effects, Contagion, The Bourne Ultimatom, Unbelievable, The Mercy gibi yapımların başarılı senaristi Scott Z. Burns, dram türündeki The Report filminin yönetmen ve senarist koltuğuna oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda, başrolünde Star Wars evreninin Kylo Ren'i olan başarılı oyuncu Adam Driver'ın yanı sıra, Senatör Dianne Feinstein rolüyle Annette Bening; Midnight In Paris, Ant-Man, House of Cards, Salt, The Strain gibi yapımlardan tanıdığımız Corey Stoll; Mad Men, Town, Million Dollar Arm, Baby Driver, Good Omens gibi yapımların yıldızı olan ve gelecek projeleri arasında Top Gun: Maverick, The Ballad of Richard Jewell gibi yapımlar bulunan Jon Hamm gibi isimler bulunuyor.

    The Report, uzun süredir dünya üzerindeki önemli festivalleri geziyor. Bu festivaller arasında Toronto Film Festivali, Zurich, Londra, Telluride ve Sundance Film Festivali yer alıyor. Yapımcılığını Scott Z. Burns, Jennifer Fox, Danny Gabai, Eddy MorettiSteven Soderbergh ve Michael Sugar'ın üstlendiği The Report'un ülkemizde vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor. Ancak yurt dışındaki izleyicileriyle 15 Kasım tarihinde buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top