Hesabım
    Aslı Tandoğan ve Emre Karayel Başrollü "Söz Vermiştin"den Teaser

    Söz Vermiştin'den ilk teaser geldi.

    Romantik dram türünde yeni bir film olan "Söz Vermiştin"den ilk teaser resmi olarak paylaşıldı. Başrolünü başarılı oyuncular Aslı Tandoğan ve Emre Karayel'in paylaştığı filmin teaser'ında birbirini seven iki insanın aşkına tanıklık ediyoruz.

    Gerçek yaşam ile iç içe geçmiş bir aşk hikayesi olan Söz Vermiştin'den ilk teaser paylaşıldı. Filmin konusu ise şöyle: Lilyan ve Nesim, okuldan arkadaşlardır ve yıllar boyunca görüşmemişlerdir. Ancak yıllar sonra tekrar yolları kesişir. Lilyan, lise orkestrasında gitar çalan Nesim'e gizlice hayranlık besliyordur. Şimdi ise geç kalmış aşklarını yaşama imkanı yakalayacaklardır. Aşklarına bir ömür boyu sahip çıkan ve her gün yeniden bu aşkı yaşayan insanların hikayesini paylaşan Söz Vermiştin'de bir müzik yapımcısı olan Nesim, sosyal medyada Lilyan ile karşılaşır. Bu karşılaşmaları ise bir aşka dönüşecektir. Tutkulu bir aşk ile hayatın gerçeklerini birleştiren Söz Vermiştin, izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    Romantik dram filmi Söz Vermiştin'in oyuncu kadrosunda Bir Kahramanın Rüyası, Git Başımdan, Kendime İyi Bak, A.Ş.K. gibi birçok filmde ve dizide rol alan başarılı oyuncu Aslı Tandoğan ve 1 Kadın 1 Erkek, Düğüm Salonu, El Değmemiş AşkBaşka Dilde Aşk gibi yapımlardan tanıdığımız Emre Karayel'in yanı sıra Şenay Gürler, İlyas Özçakır, Gözde Seda Altuner, Enes Üstündağ, Mazlum ÇimenLevent İnanır ve Nur Sürer yer alıyor. Söz Vermiştin'in yönetmen koltuğunda ise Roza of Smyrna, Adana İşiMazlum Kuzey gibi yapımlardan tanıdığımız Baran Seyhan bulunuyor. 

    Merakla beklenen Söz Vermiştin, 15 Kasım tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top