Hesabım
    James Wan İmzalı "Malignant" Vizyon Tarihini Aldı!

    Korku türündeki Malignant ne zaman izleyicileriyle buluşacak?

    Başarılı yönetmen James Wan, uzun süre sonra ilk defa bir korku filminin yönetmenlik koltuğuna oturuyor. Bu filmin adı ise Malignant oldu. Eylül ayı içerisinde çekimlerine başlanan James Wan yönetmenliğindeki Malignant'ın vizyon tarihi ise belli oldu. İşte detaylar...

    James Wan'in daha önce de Annabelle filminde birlikte çalıştığı Annabelle Wallis'in başrolünde yer alacağı korku türündeki Malignant için bir vizyon tarihi belirlendi. James Wan'i en iyi başardığı iş olan 'korku'ya geri döndürecek olan Malignant, 2020'nin yaz aylarında izleyicileriyle buluşacak. Tam tarih ise 14 Ağustos olarak belirlendi. Böylece ilk filmiyle Sony'nin yüzünü güldüren Escape Room 2, Better Call Saul'un yıldızı Bob Odenkirk başrollü Nobody ve Angeline Jolie, Bryan Cranston, Helen Mirren gibi muhteşem isimleri seslendirme kadrosunda toplayan The One and Only Ivan gibi önemli filmlere rakip olarak yerini alacağı kesinleşmiş oldu.

    New Line Cinema bünyesinde geliştirilen Malignant'ın çekimlerine Eylül ayının 25'inde başlanmıştı. Testere serisi, The Conjuring serisi, Insidious serisi, Death Silence, Fast and Furious 7 , Aquaman gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenen yetenekli yönetmen James Wan, DC bünyesindeki Aquaman'de yakaladığı başarının ardından ilk kez bir korku filmi yönetmiş olacak. Malignant'ın konusu hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Malignant'ın kelime anlamına bakıldığında, vücudun her yerine yayılan bir kanser çeşidi olduğu görülüyor. Ayrıca James Wan'in yaratıcısı olduğu Malignant Man isimli bir çizgi roman bulunuyor. Ancak Wan'in tam olarak bu çizgi romanı kullanıp kullanmayacağı bilinmiyor.

    Malignan'ın oyuncu kadrosunda  The MummyKral Arthur: Kılıç EfsanesiPeaky BlindersThe Loudest Voice gibi yapımlardan tanıdığımız güzel oyuncu Annabelle Wallis; Supernatural, Another Life, Percy Jackson serisi gibi yapımlardan tanıdığımız Jake Abel; Twisted, God Bless America, The Finder, Mr. Mercedes, Impulse gibi yapımlarda karşımıza çıkan Maddie Hasson; Jacqueline McKenzieIngrid Bisu gibi isimler yer alıyor.

    Malignant'ın senaryosunu Wan ile birlikte Ingrid Bisu kaleme aldı. Bisu, daha önce de James Wan'in yapımcısı olduğu ve The Conjuring evrenine bağlı olan The Nun'da oyuncu olarak karşımıza çıkmıştı. James Wan, çekimleri Los Angeles'ta yapılan Malignant'ın yönetmenliğini üstlenmesinin yanı sıra yapımcı da oluyor.

    Malignant, 14 Ağustos 2020'de izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top