Hesabım
    Taylan Biraderler'in Yeni Filmi "Azizler"e Dev Kadro!

    Azizler, zengin oyuncu kadrosuyla göz kamaştırdı.

    Yağmur ve Durul Taylan'ın yönetmen koltuğuna geçeceği "Azizler" filmi, yıllar sonra çektikleri ilk film olarak sinemalardaki yerini alacak. Azizler'in dev oyuncu kadrosu ise resmi olarak açıklandı. Başarılı isimlerden Berkun Oya'nın senaryosunu kaleme aldığı Azizler'in oyuncuları arasında yıldız isimler bulunuyor!

    Henüz konusu açıklanmayan Azizler, Yağmur ve Durul Taylan'ın yıllar sonra çektiği ilk film olacak. Taylan Biraderler, daha önce VavienKüçük Kıyamet ve Okul filmleri ile Vatanım Sensin, Muhteşem Yüzyıl, Karayılan, Yabancı Damat, AlacakaranlıkSır Dosyası gibi Türk televizyonlarının en önemli dizilerin imza atmışlardı. Şimdi ise Taylan Biraderler, Imaj International'ın yapımcısı olduğu Azizler filmi için çalışmalara başladı. Filmin senaryosunu ise Masum, İyi Seneler Londra, Analar ve Anneler gibi yapımlardan tanıdığımız Berkun Oya kaleme aldı.

    Filmin oyuncu kadrosunda Avrupa Yakası, Vavien, Galip Derviş, Yeraltı, Takva gibi yapımların başarılı oyuncusu Engin Günaydın; son olarak Şahsiyet dizisiyle akıllara kazınan ve Halloween gibi uluslararası yapımlarda rol alan usta isim Haluk Bilginer; vizyondaki yerini alan Cinayet Süsü filminin yıldız oyuncusu Binnur Kaya; Kırık Kalpler Bankası, Gerçek Kesit: Manyak, Ahlat Ağacı, Martı gibi filmlerden tanıdığımız Öner Erkan; Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok ile ödül sahibi olan Fatih Artman; hem Yalancı Dünya gibi komedi temalı rollerde, hem de Bir Aile Hikayesi gibi dramlarda kendini kanıtlayan İrem Sak; Gülçin Santırcıoğlu, Hülya Duyar, İlker AksumGöktuğ Yıldırım ve Helin Kandemir gibi isimler yer alıyor.

    Azizler filminin çekimlerine başlandı. İlerleyen dönemlerde filmin konusunun da açıklanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top