Hesabım
    David Benioff ve D.B. Weiss, Star Wars Projesinden Ayrıldı!

    Yeni Star Wars üçlemesiyle ilgili gelişmeler yaşandı.

    Game of Thrones dizisinin yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss'ın yeni bir Star Wars üçlemesinin senaryosunu kaleme alacakları Fox ve Disney tarafından resmi olarak açıklanmıştı. Ancak ikilinin Star Wars projesinden ayrıldığı duyuruldu.

    Star Wars evreni The Mandalorian dizisiyle genişlemeye devam ederken, evrene ait yeni filmlerle ilgili bir gelişme yaşandı. Game of Thrones'un tüm sezonlarında imzaları bulunan David Benioff ve D.B. Weiss'ın Star Wars projesinden ayrıldıkları ortaya çıktı. Bunun nedeni olarak ise Netflix ile yaptıkları anlaşma gösterildi. Açıklamada şu sözlere yer verildi: "Bir gün içerisinde sadece birkaç saat var ve aynı anda hem Star Wars hem de Netflix projesine eşit davranamayacağımızı hissettik. Üzülerek geri çekiliyoruz." Lucasfilm'in başkanı Kathleen Kennedy bu konu hakkında şöyle bir cevap verdi: "David Benioff ve D.B. Weiss inanılmaz öykücüler. Programlarında yer açıp Star Wars'a odaklanabilecek hale geldiklerinde onları hikayemize dahil edebilmeyi umuyoruz."

    Diğer yandan Benioff ve Weiss'ın Netflix'te nasıl bir projeyle karşımıza çıkacağı bilinmiyor. Ancak yeni Star Wars filmleri için 2022 yılı başlangıç tarihi olarak verildi. Disney, bu tarihi iptal ettiğini açıklamadı. Bu durumda yeni senaristlerle devam edileceği düşünülüyor. Rian Johnson'ın imza atacağı üçleme ise ileri bir tarihe alınıyor. Ancak Johnson'ın çektiği The Last Jedi filminin izleyiciler tarafından beğenildiği söylenemez.

    Yeni nesil Star Wars üçlemesinin son partı Star Wars: The Rise of Skywalker ise 20 Aralık tarihinde sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top