Hesabım
    "The End of The F***ing World"den Fragman Geldi!

    The End of The F***ing World'ün 2. sezonu yolda!

    Netflix online streaming platformunun büyük bir merakla beklenen dizisi The End of The F***ing World'ün ikinci sezonundan ilk fragman paylaşıldı. Fragmanda başkarakterlerden biri olan Alyssa'nın ilk sezonun ardından hayatına kaldığı yerden devam etmeye çalıştığını görüyoruz.

    İlk sezonunda Jessica Barden ve Alex Lawther'ın başrolünü paylaştığı The End of The F***ing World'ün ikinci sezonundan fragman geldi. Kasım ayı içerisinde Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak olan dizinin fragmanında yeni sezon hakkında ipuçları verilse de, konu tam olarak açıklanmıyor. Charles Forsman'ın çizgi romanından uyarlanan The End of The F***ing World, karanlık ve karmaşık zihinlere sahip iki gencin hikayesini konu ediniyordu. İlk sezonun konusu ise şöyleydi: 17 yaşında bir genç olan James tam anlamıyla bir psikopattır. Çocukluğundan itibaren sıra dışı olmuş hep tehlikeli işlere kalkışmıştır. Okul hayatını pek sevmese de planı için kurban seçebileceği en ideal yerdir. Onlarca öğrenci arasından öldürebileceği birini aramaya başlayan James sonunda Alyssa’da karar kılar. Kurbanına önce güven vermesi gerektiğini düşünen James ona aşıkmış gibi davranmaya başlar. Alyssa, maceraya aç bir asidir. Yaşadıkları yerden sıkılmış yeni yerler keşfetmek, yeni maceralara atılmak ister. İkisinin baş başa çıkacakları bu yolculukta planını daha rahat uygulayabileceğini düşünen James, Alyssa ile yola koyulur. Talihsizliklerle dolu bu yolculukta planlar değişir ve James Alyssa’ya aşık olur.

    The End of The F***ing World'ün ilk sezonunun sonunda James karakterinin sahilde vurulduğunu görmüştük. Bunun ardından karakterin diziden çıkma ihtimali yüksek gibi görünüyor. James, fragmanda da görülmüyor. The End of The F***ing World, 5 Kasım tarihinde izleyicileriyle Netflix üzerinden buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top