Hesabım
    Tom Holland'lı "Cherry"den İlk Kare!

    Russo Kardeşler'in yeni filminden ilk görsel geldi.

    Spider-Man filmlerinin yıldız oyuncusu genç isim Tom Holland'ın başrolünde yer aldığı dram filmi Cherry'den ilk görsel resmi olarak paylaşıldı. Avengers: Endgame sonrasında Russo Kardeşler'in hayata geçirdiği ilk film olan Cherry'nin çekimlerine Ekim ayı içerisinde başlanmıştı. Filmin görselinde de Holland'ın karakterinin bir bankayı soymak üzere olduğunu görüyoruz. Tom Holland'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Alarm yok. Aranan bir adamım. Beni öldürecekler" yazıyordu.

    Nico Walker'ın aynı isimli romanından beyaz perdeye aktarılıyor olan Cherry'nin konusu ise şöyle: Irak’tan dönen eski bir ordu doktorunun yaşadığı travma sonrası stres bozukluğunu konu ediyor. Amerikan ordusunda doktor olarak çalışan bir adam, sevdiği kadını ardında bırakarak Irak’a göreve gider. Yaşadıkları onda travma sonrası stres bozukluğu yaratınca, genç adamın hayatı hızlı bir düşüşe geçer. Irak’tan dönüp mesleğini bırakan adam, gittikçe daha da dibe batar. Uyuşturucu batağına saplanan adam, epeyce borca girince kurtuluşunu bir bankayı soymakta bulur. Walker'ın kitabı gerçek bir yaşam öyküsüne dayanıyor. Orduda görev alıp travma sonrası stres bozukluğuna sahip olan genç adam, kendi yaşamına döndüğünde bir bağımlı haline gelir ve bankaları soymaya başlar. Bunun ardından genç adam 2011 yılında yakalanmıştır.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    “No alarms. I’m a wanted man. They’ll kill me...”

    Tom Holland (@tomholland2013)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Cherry'nin oyuncu kadrosunda Tom Holland'ın yanı sıra It serisinden tanıdığımız başarılı oyuncu Bill Skarsgard, Glassland, Macbeth gibi yapımlardan tanıdığımız Jack ReynorCiara BravoMichael GandolfiniJeff WahlbergForrest Goodluck gibi isimler yer alıyor. Senaryoda ise Jessica Goldberg'ün imzası bulunuyor. Cherry 2020 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top