Hesabım
    "Joker"dan Catwoman'a Gizli Gönderme!

    Joker'da Catwoman da yer alıyordu!

    Joaquin Phoenix'in performansıyla gündeme oturan Joker'dan yeni kamera arkası görselleri yayınlandı. Yönetmen Todd Phillips, bu görselleri sosyal medya üzerinden paylaştığında, bir ayrıntı dikkat çekti. Bu ayrıntı da Catwoman ile ilgili bir yerde referans verilmesi oldu.

    Gotham'ın tüm fantastik ögelerinden arındırılarak beyaz perdeye aktarılan Joker, gündemdeki yerini haftalardır koruyor. New York'taki turistler için çekildiği yerler turistik gezi malzemesi haline gelen Joker ile ilgili yeni detaylar paylaşıldı. Başarılı yönetmen Todd Phillips, sosyal medya üzerinden kamera arkası görselleri paylaştığında, gözlere Catwoman kolajları çarptı. Bu Catwoman kolajlarının da dahil olduğu tüm defterin Arthur Fleck'e hayat veren Joaquin Phoenix tarafından role hazırlanmak üzere yaratıldığı daha önce açıklanmıştı. Catwoman görsellerinin yanında yalnızca "Step" sözcüğünden oluşan yazılar bulunuyor.

    Joker filminin devamı gelmeyeceği biliniyor. Phoenix ve Phillips, DC'ye bağımlı olmayan bir film yaratarak devamının gelmeyeceğini açıklamışlardı. Bu durumda Catwoman'ın bu fantastik olmayan evrende görülme ihtimali bulunmuyor. Ancak Robert Pattinson'ın başrolünde yer alacağı The Batman filmi için bir Catwoman ile anlaşıldı. Seçilen oyuncu ise Zoe Kravitz oldu. The Riddler için ise Paul Dano seçildi. Ancak filmde Jared Leto'lu Joker'ın yer alıp almayacağı bilinmiyor.

    Joker sinemalardaki izleyicileriyle buluşmaya devam ediyorken The Batman'in 25 Haziran 2021 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top