Hesabım
    "Fantastik Canavarlar 3"ün Çekim Tarihi ve Yeri Belli Oldu!

    Fantastic Beasts serisinden yeni haberler var!

    Harry Potter Evreni'nin geçmişine götüren ve ilk filmiyle Amerika'nın büyücülük dünyasına adım atmamızı sağlayan Fantastik Canavarlar serisinin devam filmi "Fantastic Beasts 3" ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı. Bir süredir ertelemelere tabi tutulan devam filminin çekim tarihi ve nerede çekileceği açıklandı.

    Warner Bros, Fantastic Beasts serisinden umduğunu bulamadığı için bir süredir Fantastic Beasts 3, ertelemelere maruz kalıyordu. Öncelikle geçtiğimiz Haziran ayında çekileceği, sonra ise sonbahar aylarında çekileceği söylenen filmin çekim tarihi gelecek yıla alındı. Fantastic Beasts 3'nin senaryosunu, J.K. Rowling'in hızlıca kaleme almaya çalıştığı da söylenenler arasında bulunuyordu. İki hafta önce filmin yıldız oyuncusu Dan Fogler, bir açıklama yaparak Fantastic Beasts'in geleceği hakkında konuşmuştu. Oyuncu şu sözleri sarf etmişti: "Umarım Queenie'yi geri alır. Senaryoyu henüz görmedim. Ciddi oranda kilo kaybettim. Onun etrafında bir kukla gibi gezinmem için büyü yaptığını biliyorsunuz değil mi? Ya fit olmam için de büyü yaptıysa? Felsefik olarak da ilginç olurdu. Dünya Ekonomik Bunalımı'nın ortasındayız. O da kayıplarının ortasında kalmış durumda. Queenie'yi kaybetti. İştahını kaybetmiş olması yalnızca aklımda olan bir şey."

    Dan Fogler'ın sözlerinin ardından Warner Bros'tan da doğrulama geldi. Fantastic Beasts 3'nin prodüksiyonuna, 2020'nin bahar aylarında başlanacak. Çekim mekanı olarak ise Brezilya'nın Rio de Janeiro şehri seçildi. Fantastic Beasts serisinin son olarak The Crimes of Grindelwald filmini izlemiştik. Bu filmde Dumbledore ve Grindelwald'un gençlik dönemlerine tanıklık etmiştik. Konusu ise şöyleydi: Newt Scamander'ın da yardımıyla Amerika Birleşik Devletleri Sihir Kongresi (MACUSA) tarafından yakalanan karanlık büyücü Gellert Grindelwald kaçmayı başarmış ve kendine, gerçek niyetinden habersiz olan müritler toplamaya başlamıştır. Karanlık büyücünün sihir dünyasından ayrı olan tüm canlıların hepsine hükmedecek safkan büyücüler yetiştirme planı, dünya için büyük bir tehlike yaratmaktadır. Karanlık büyücünün planlarını bozmak isteyen profesör Albus Dumbledore, eski öğrencisi Newt Scamander'dan yardım ister. Önündeki tehlikenin farkında olmayan Newt, gerçek dostluklar ve aile bağları konusunda bile sevgisinin ve sadakatinin test edileceği bir yola girecektir. Sihirli ya da değil, tüm insanların kaderi ona bağlıdır.

    Fantastic Beasts and Where To Find Them 3'nin vizyon tarihi olarak 12 Kasım 2021 seçildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top