Hesabım
    Vanessa Hudgens ve Alexandra Shipp, "Tick Tick Boom"da!

    Lin-Manuel Miranda'lı Tick Tick Boom kadrosuna yeni isimler katıldı.

    Netflix'te izleyicileriyle buluşacak olan Broadway müzikali uyarlaması "Tick Tick... Boom"un oyuncu kadrosu her geçen gün genişlemeye devam ediyor. Lin-Manuel Miranda yönetmenliğindeki filmin oyuncu kadrosuna geçtiğimiz günlerde Andrew Garfield'ın eklendiği duyurulmuştu. Şimdi ise Vanessa Hudgens ve Alexandra Shipp projeye dahil oldu.

    Müzikal türündeki biyografik yapım Tick Tick... Boom'un konusu ise şöyle: Jonathan Larson'ın otobiyografik oyununun beyaz perde uyarlaması olan "Tick Tick... Boom", 1990'lı yılların New York'unda yaşayan ve müzikal besteler yapan 30. yaş gününü kutlayan Jon isimli bir adamın hikayesini konu ediniyor. Jon, sırf sahne sanatları üzerinde çalışabilmek için yanlış kariyer seçimi yapıp yapmadığı üzerine kendini sorgulamaya başlar. Jon'un anksiyete krizlerine girmesinin yanı sıra kız arkadaşı Susan'ın baskılarıyla başa çıkmaya çalışıyordur. Diğer yandan ev arkadaşı ve aynı zamanda en yakın arkadaşı Michael da kendi hayallerinden vazgeçip yüksek gelirli bir reklamcılık işine başlamak zorunda kalmıştır.

    Tick Tick... Boom'un başrolünü uzun süredir anlaşma yapılmaya çalışılan ve The Amazing Spiderman, Hacksaw Ridge, The Social Network, Silence, 99 Homes, Under The Silver Lake gibi yapımların yıldız oyuncusu Andrew Garfield üstlenecek. Jon'un kız arkadaşı Susan rolünde ise X-Men serisinin Storm'u yıldızı yükselen oyuncu Alexandra Shipp'i izleyeceğiz. Ancak High School Musical, Beastly, Spring Breakers, Polar gibi filmlerden tanıdığımız Vanessa Hudgens'ın hangi rol ile karşımıza çıkacağı açıklanmadı.

    Imagine Entertainment'ın yapımcılığını üstlendiği Tick Tick... Boom filminin senaryosunu uyarlayan isim Fosse / Verdon, Masters of Sex, Dear Evan Hansen, Wayward Pines gibi yapımların senaryosunda imzası bulunan Steven Levenson olacak. Filmin yönetmenliğini ise Mary Poppins Returns'ün yıldız oyuncusu Lin-Manuel Miranda üstlenecek. Başarılı oyuncu Lin-Manuel Miranda'nın daha önce yalnızca bir yönetmenlik denemesi bulunuyor.

    Tick Tick... Boom'un Netflix'teki yayın tarihi konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top