Hesabım
    H.P. Lovecraft Uyarlaması "Color Out of Space"ten Fragman!

    Color Out of Space'ten ilk fragman geldi!

    Usta oyuncu Nicolas Cage'in başrolünde yer aldığı uyarlama korku filmi "Color Out of Space"ten fragman yayınlandı. Başta Toronto Film Festivali, Londra Film Festivali, Fantastic Fest gibi önemli festivallerde izleyicileriyle buluşmuş olan Color Out of Space'in fragmanında bir ailenin sıradan yaşamlarının ortasına düşen göktaşı sonrası yaşananlara tanıklık ediyoruz.

    Nicolas Cage'in başrolünde yer aldığı ve oldukça beğenilen Mandy filminin yapımcılarından Josh C. Waller, Lisa WhalenElijah Wood ve Daniel Noah'nın imzasının bulunduğu Color Out of Space'in konusu şöyle: Gardner ailesi, şehrin gürültülü yaşantısından uzaklaşmak istemektedir. Aile, kendilerine yeni bir yaşam kurmak için, New England civarında bulunan ve şehir yaşamından oldukça uzaktaki bir çiftliğe taşınır. Nathan Gardner'ın babasına ait olan çiftlikte yeni hayatlarına adapte olmaya çalışan aile, beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Evlerinin bahçesine bir meteorun düşmesi, ailenin hayatının bambaşka bir hal almasına neden olur. Bu durum sadece onları değil, dünyadaki tüm canlıları etkilemektedir. Düşen meteor, yeryüzünde eriyip, yayıldığı bölgenin renk değiştirmesine ve uzay-zamanda kırılmaların meydana gelmesine neden olur. Her şey gittikçe daha tuhaf bir hal alırken, aile korkunç bir şeyin farkında varır. Meteor, dünyanın koşullarını değiştirip, uzaylı istilasına açık bir hal gelmesine ve etkisi altına aldığı her canlının yavaş yavaş mutasyona uğramasına neden olur.

    Filmin oyuncu kadrosunda Nicolas Cage'in yanı sıra; TitansAmerican GothicHow To Get Away With MurderOnce Upon A Time, "By Any Means" gibi yapımlardan tanıdığımız Elliot Knight Kızıl Serçe filminden hatırlayacağımız Joely RichardsonBüyük Gözler'de karşımıza çıkan Madeleine Arthur, pek uzun ömürlü olamayan dizi The OA'den Brendan MeyerAfter Hours'dan akıllarda kalan Tommy ChongThe Alienist'ten Q’Orianka Kilcher ve Netflix yapımı The Haunting of Hill House dizisi ile izleyicilerinin gönüllerini kazanan minik oyuncu Julian Hilliard bulunuyor. 

    Color Out of Space'in 24 Ocak 2020 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. Ancak ülkemizdeki vizyon tarihi belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top