Hesabım
    "Lady and The Tramp" Klibinde Romantik Yemekte Buluşuyoruz!

    Lady and The Tramp'ten yeni bir klip paylaşıldı.

    Disney+'taki izleyicileriyle buluşmak üzere olan Lady and The Tramp'ten yeni bir klip paylaşıldı. Orijinal animasyondan uyarlanan live-action filmden yayınlanan klipte, sevimli köpekler Lady ve Tramp'in ikonik akşam yemeği sahnelerini izleme şansı yakalıyoruz. Bu sahne en az orijinal filmde olduğu kadar etkileyici görünüyor!

    Mulholland Drive, American Psycho, The Girl In The Train, The Leftovers, Maniac gibi yapımların yıldız oyuncusu Justin Theroux ile Marvel Sinematik Evreni'nin Thor filmlerinde Valkyrie'yi canlandıran yıldız oyuncu Tessa Thompson'ın Tramp ve Lady'yi seslendirdiği Lady and The Tramp'in hikayesi ise şöyle: Disney'in orijinal çizgi filminden uyarlanan Lady And The Tramp, Lady adında şımartılmış bir dişi köpek ile Tramp adındaki bir sokak köpeğinin hikayesini konu ediyor. Sahipleri ile beraber mutlu bir hayat süren Lady, eve yeni bir üyenin gelmesi ile evdeki yerinin sarsıldığını düşünür. Artık evde istenmediğini düşünen Lady, evden ayrılarak sokaklarda yaşamaya başlar. Sokakta bir erkek köpek olan Tramp ile tanışan Lady, ondan tasmasız bir şekilde nasıl yaşanacağını öğrenir.

    Lady and The Tramp'in oyuncu kadrosunda Theroux ve Thompson'ın yanı sıra Trusty'i canlandırmak üzere A Star Is Born, Hero, Big Lebowski yapımlarının usta oyuncusu Sam Elliot, Jock için The Lobster, After Life gibi yapımlarda rol alan Ashley Jensen, Peg için Hidden Figures'ün başarılı oyuncusu müzisyen Janelle Monáe, Bull için ise Marvel Sinematik Evreni'nin Wong'u Benedict Wong gibi isimler yer alıyor. İlk kez 1955 yılında karşımıza çıkan filmden uyarlanan Lady and The Tramp'in yönetmenliğini Charlie Bean üstleniyorken senaryo Funny Ha Ha, Computer Chess, Support The Girls gibi yapımların senaristi Andrew Bujalski'nin kaleminden çıktı. Lady and The Tramp'in orijinal filmi 1955 yılında Ward Greene'nin yazarı olduğu kitaptan uyarlanarak filme aktarılmıştı. Yeni Lady and The Tramp, 12 Kasım tarihinde Disney+'taki izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top