Hesabım
    "Spider-Man: Into The Spider-Verse 2"da Japon Örümcek Adam Yer Alacak!

    Spider-Man: Into The Spider-Verse devam filmiyle ilgili yeni gelişmeler var!

    Ülkemizde Örümcek Adam: Örümcek Evreninde adıyla vizyondaki yerini alan Spider-Man: Into The Spider-Verse ile ilgili yeni bir detay paylaşıldı. Geçtiğimiz günlerde, filmin devamının geleceği resmi olarak duyurulmuş ve film için bir tarih verilmişti. Şimdi ise filmde Japon Örümcek Adam'a yer verilebileceği söyleniyor.

    Spider-Man çizgi romanlarının en beğenilen uyarlamalarından biri haline gelen animasyon türündeki Spider-Man: Into The Spider-Verse, Miles Morales'in maceralarını anlatmaya ikinci filmiyle devam edecek. Kubo ve Sihirli Telleri filminin yazarı Shannon Tindle, sosyal medya üzerinden Spider-Man Into The Spider-Verse'ün yapımcılarına açık bir mesaj bıraktı. Bu mesajda şu sözler yer alıyordu: "Sevgili Phil Lord, Christopher Miller, Joaquim Dos Santos, Justin K. Thompson. Spidey 2'nin çekileceğini duyurdunuz. Eğer bazı mucizeler olursa, Japon Spider-Man film için yazılırsa, sizin için tasarlamaktan mutluluk duyarım." Tindle ikinci bir paylaşımla, Örümcek Adam'ın robotunu da tasarlayabileceğini söyledi.

    Bunun üzerine Phil Lord'dan cevap geldi ve Lord, Japon Spider-Man'in yeni filmde yer alabileceği konusunda umut verdi. Ayrıca ilk filmde Japon Spider-Man ile ilgili gönderme yapıldığı ortaya çıkmıştı. Filmin başlarında Miles Morales'in çizim defterini görmüştük. Burada Japon Spider-Man'in robotu Leopardon'un bir çizimine rastlamıştık. Ancak izleyen çoğu kişi bu detayı kaçırmıştı.

    Spider-Man: Into The Spider-Verse, 350 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. İlk kez Peter Parker dışında farklı bir ana karaktere yer verilen filmin konusu ise şöyleydi: Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde, dünyayı kurtarmaya çalışan Brooklyn’li genç Miles Morales’in hikayesini konu ediyor. Polis memuru bir baba ve kendisini işine adamış bir annenin çocuğu olan Miles, yeni okuluna uyum sağlamakta zorlanır. Anne ve babası, sadece yetenekli öğrencilerin bulunduğu bir özel okula giden oğullarının başarısını görmeyi arzulamaktadır. Ancak Miles’ın okulla pek ilgisi yoktur. O daha çok arkadaşları ve kendisini grafiti konusunda cesaretlendiren amcası Aaron ile zaman geçirmek ister. Miles, hayatındaki ufak sorunlarla boğuşurken radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılmasıyla bambaşka bir dünyaya adım atar. O artık özel yeteneklere sahip olan bir süper kahramandır. Zehir atma, kamuflaj, nesnelere yapışabilme, çok gelişmiş duyma pek çok güç kazana Miles, gerçek bir süper kahraman olabilmek için Peter Parker, Spider-Gwen, Spider-Man Noir, Spider-Ham’dan yardım alır. Süper kahraman olmanın sorumluluklarını öğrenen Miles artık maskesini takıp kötülüğe karşı savaşmak için harekete geçmelidir.

    Spider-Man: Into The Spider-Verse 2, 8 Nisan 2022 tarihinde izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top