Hesabım
    James Dean, Finding Jack İçin Hayata Geri Dönecek!

    James Dean, CGI yardımıyla Finding Jack filminde yer alacak.

    Yıllar önce kaybettiğimiz yıldız oyuncu James Dean, bir film projesi için hayata döndürülecek. Finding Jack isimli filmde 1955 yılında bir araba kazasında hayatını kaybeden James Dean, CGI yardımıyla filmde görülebilecek.

    East of EdenRebel Without A Cause ve Giant filmlerinin yıldız oyuncusu James Dean, Finding Jack isimli filmde görülecek. Pop kültüründe özel bir yeri olan Dean'in filmde yer alabilmesi için haklarına sahip olan ailesinden izin alındığı söylenilenler arasında yer alıyor. Projeyi yönetecek olan Anton Ernst ve Tati Golykh, Dean'in gerçekçi görüntülerini elde edebilmek için Canadian VFX, Imagine Engine ve South African VFX şirketleri ile çalışmalara başlayacaklar. Ernst bir konuşmasında filmle ilgili şu sözleri sarf etti: "Rogan rolünün canlandırılması için yükseklerde ve alçaklarda gezindik. Aylarca süren araştırma sonucunda James Dean'e karar verdik. Ailesinin bizi desteklemesi nedeniyle onur duyduk ve en büyük film yıldızlarından birinin tarihteki mirasının korunması için tüm önlemleri alacağız. Aileye göre bu onun dördüncü filmi olacak. Hiçbir zaman yapamadığı filmi... Hayranlarını yarı yolda bırakma niyetimiz yok."

    Gareth Crocker'ın aynı isimli romanından uyarlanacak olan Finding Jack'in konusu ise şöyle: Finding Jack, bir asker ile yaralı bir köpeğin dostluğuna odaklanıyor. Fletcher Carson, geçirdiği trajik kazanın ardından Vietnam Savaşı'na katılmayı planlar. Hayatta dair hiçbir bağı kalmadığı düşünen Fletcher, savaş sırasında ölmeyi arzular. Ancak labrador cinsi yaralı bir köpek bulduklarınd Fletcher'ın hayatı bambaşka olur. Jack adını verdiği köpek sayesinde hayata yeniden tutunan, yaşama isteğine kavuşan Fletcher, savaşın sonu ermesi ile köpeğini terk etme durumuyla karşı karşıya kalır. En iyi arkadaşını ardında bırakmak istemeyen Fletcher, birlikte hayatta kalabilmek için maceraya atılır. Filmde James Dean'in canlandırmış olacağı Rogan karakterini başka bir oyuncu seslendirecek.

    Finding Jack'in vizyon tarihi olarak 11 Kasım 2020 belirlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top