Hesabım
    Recep İvedik 6'yı Hafta Sonu Kaç Kişi İzledi?

    Recep İvedik 6, açılışını nasıl yaptı?

    Şahan Gökbakar'ın bir kez daha başrolünü üstlendiği serinin yeni filmi Recep İvedik 6, geçtiğimiz Cuma günü vizyondaki yerini aldı. Hafta sonu büyük bir izleyici kitlesini sinemalara çeken Recep İvedik 6'nın ardından ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya paylaşımı yaptı. Paylaşımında ne kadar izleyicinin film için sinema salonlarına konuk olduğunu açıkladı.

    İlk Recep İvedik filminin 2008 yılında izleyici karşısına çıkmasının ardından bir fenomene dönüşen Recep İvedik karakterini bir kez daha sinemalarda görüyoruz. Recep İvedik 6, 8 Kasım tarihinde sinemalarda gösterilmeye başlandı. Şahan Gökbakar'ın yaptığı paylaşıma göre film, 3 günde 1 milyonun üzerinde seyirciyi sinemalarda ağırladı. Oyuncunun söylediklerine göre, tüm zamanların en iyi Kasım ayı açılışını Recep İvedik 6 yapmış oldu. Ancak Box Office verilerine göre, Recep İvedik 6, serinin en kötü açılışlarından birine imza atmış oldu. 1500 salonda gösterilen film, hafta sonu 1.023.136 izleyiciye ulaştı. Serinin en yüksek açılışını 1.646.846 izleyiciyle Recep İvedik 5 yapmıştı.

    Filmin konusu ise şöyle: Recep İvedik 6, Konya'ya giderken kendisini Kenya'da bulan Recep İvedik'in maceralarını konu ediyor. Recep İvedik'in hayatı kendisine gelen bir davet ile bambaşka bir hal alır. Davet ile Recep İvedik, kuru fasulye festivaline çağırılmaktadır. Daveti memnuniyetle karşılayan Recep, arkadaşı Nurullah'ı da yanına alarak Konya'ya doğru yola koyulur. Daha yolculuğa başlar başlamaz türlü talihsizlikler yaşayan ikili, yolculuğun sonunda kendilerini Konya yerine Kenya'da bulur. Seyahat acentesinin hatası sonucu Kenya'ya gelen Recep ve Nurullah, Türkiye'ye geri dönmenin yolunu arar. Bilmedikleri bir coğrafyada bulunan Recep ile Nurullah, kendilerini birden iki düşman yerli kabilenin arasında bulur. Kendisine has yöntemlerle içinde bulunduğu vahşi dünyada ayakta kalmaya çalışan Recep'in başına bu süreçte birbirinden ilginç olaylar gelir.

    Recep İvedik 6'nın senaryosunda Şahan Gökbakar ve Togan Gökbakar'ın imzası bulunuyor. Yönetmenliğini ise Togan Gökbakar üstleniyor. Film, sinemalarda izleyicileriyle buluşmaya uzun bir süre devam edecek gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top