Hesabım
    Christian Bale, Artık Rolü İçin Kilo Almayacak!

    Christian Bale'den sürekli kilo alıp vermesiyle ilgili açıklama geldi.

    Oscar ödüllü başarılı oyuncu Christian Bale, kariyerinde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Bugüne kadar oyunculuğuyla dillerden düşmeyen Bale, karakterleri için sürekli olarak kilo alıp vermesiyle gündeme geliyordu. Oyuncu, artık böyle bir şeyin söz konusu olmayacağını açıkladı.

    The Machinist ve The Fighter filmlerinde anoreksik denilebilecek kadar çok kilo vermesi gereken Christian Bale, ViceAmerican Hustle gibi filmlerde tam tersi olarak tanınmayacak kadar kilo almış ve herkesi şaşırtmıştı. Aynı zamanda American Psycho ve Dark Knight üçlemesinde de son derece fit görünümüyle izleyicileri etkilemişti. CBS Sunday Morning programına katılan Christian Bale, bu durumda ilgili şu sözleri sarf etti: "Bununla işimin bittiğini söyleyip duruyorum. Gerçekten işimin bittiğini düşünüyorum, evet."

    Bale, şimdilerde James Mangold imzalı Ford V. Ferrari filmiyle gündemdeki yerini koruyor. Bale'in filmde başrolü paylaştığı başarılı oyuncu Matt Damon ise son olarak Bale'in Vice filmi için geçirdiği değişim hakkında şu sözleri ifade etmişti: "Onu izlemekten keyif aldım. Keşişler gibi harika bir disiplinle çalışıyor. Şimdiyse Dick Chaney'den bu adama dönüştü. Yani 31 kilo kaybetmesi gerekiyordu."

    Ülkemizde 15 Kasım tarihinde vizyona girecek olan “Ford v. Ferrari”, 1966 yılında düzenlenen Le Mans 24 Saat Yarışı’nın gerçek hikayesini konu alıyor. Henry Ford II ve Lee Iacocca ikilisi, tuhaf ancak kararlı bir grup Amerikalı mühendis ve tasarımcıdan sıfırdan bir otomobil yapmalarını ister. Otomotiv vizyoneri Carroll Shelby (Matt Damon) ve İngiliz şoförü Ken Miles’ın (Christian Bale) başını çektiği ekip, uzun yıllardır pistlere egemen olan Ferrari’yi Fransa’da düzenlenen 1966 Le Mans Dünya Şampiyonası’nda alt etmek için işe koyulur. Christian Bale filmde şoför Ken Miles'a hayat veriyor. Matt Damon ise araba tasarımcısı Carroll Shelby olarak karşımıza çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top