Hesabım
    Patrick Wilson, "Aquaman 2" Hakkında Konuştu!

    Aquaman 2 ile ilgili gelişmeleri Patrick Wilson'dan alıyoruz!

    James Wan'in bir kez daha yönetmen koltuğuna oturacağı devam filmi Aquaman 2, geliştirme aşamasında bulunuyor. Bu kez filmden bahseden isim, Patrick Wilson oldu. Wilson, Jason Momoa'nın başrolünde yer alacağı Aquaman 2 ile ilgili ipuçları verdi ve hangi aşamada olduklarından söz etti.

    The Conjuring serisinin yıldızı olan ve son olarak Midway filmiyle ilgileri üzerine çeken Patrick Wilson, Aquaman'de Arthur Curry'nin üvey kardeşi Kral Orm'a hayat veriyordu. Ocean Master olarak da geçen karakter, filmin kötüleri arasında yer alıyordu. Wilson, Aquaman devam filmiyle ilgili konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Evet biraz bilgim var. Elbette her şeyi bilmek istiyorum. Ama aynı zamanda Wan'e ve oyuna başlayana kadar beni dışarıda bırakan sürece de saygım var. Bazen benim bilmek istemediğim kadar çok bilgi alıyorum. 'Sana şimdilik bunları söyleyemem' demesini de istemiyorum. Oraya ve buraya küçük dartlar atıyorum ve diyorum ki 'Ya bunlara ne oldu?'. O da hakkında düşündüğünü söylüyor. Filmle ilgili çok konuşuyoruz. Ama şunu söyleyebilirim ki Aquaman 2 ile bir adım daha öteye gideceğiz. Bu her ne demekse... Orm'a ne olacağıyla ilgili birkaç fikrim var. Ama bunları konuşmayacağım."

    DC ve Warner Bros ortaklığındaki Aquaman filminin konusu ise şöyleydi: Arthur Curry kendiyle ilgili büyük bir gerçeği keşfetmiştir. Kendisi okyanuslar altında inşa edilen Atlantis krallığının tahtının varisidir. Ancak Aquaman'in sinsi yarı-kardeşi Orm, Atlantis tahtını istemektedir. Arthur Curry, nam-ı diğer Aquaman, kendisine kalan mirasa sahip çıkmalı ve halkının başına geçmelidir. Yoksa kendi hayatının yanı sıra sevdiği kişiler de büyük bir tehlikeyle yüz yüze gelmek zorunda kalacaktır. Bu yolculukta Arthur kendiyle yüzleşmenin yanı sıra, bir kral olmaya layık olup olmadığını da keşfetmek zorundadır...

    Aquaman 2'nun vizyona girmesi için 15 Aralık 2022 tarihi belirlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top