Hesabım
    Bong Joon-Ho'nun Yeni Filmleri Korku, Aksiyon ve Dram Türünde Olacak!

    Parazit'in yönetmeni Bong Joon-Ho'dan açıklama geldi.

    Parasite filmiyle Palme d'Or ödülüne layık görülen Bong Joon-Ho'nun yeni film projeleri belli oldu. Variety ile yaptığı röportajda yeni film projelerinden bahseden başarılı yönetmen, filmlerinden birinin korku ve aksiyon türlerini odağına alacağını açıkladı.

    Okja, Snowpiercer, Memories of Murder, Gwoemul, Tokyo!, Madeo gibi yapımlarda imzası bulunan ve son olarak Parasite ile Cannes Film Festivali'nden Altın Palmiye'ye layık görülen Bong Joon-Ho, yeni filmleri için hazırlıklara başladı. Söylediklerine göre, filmlerinin ikisi de Madeo ve Parasite benzerinde olacak. Filmlerden biri Korece olacak ve korku ile aksiyon türlerini birleştirecekken; diğeri İngilizce olup gerçek olaylara dayanacak.

    Bong Joon-Ho, yeni film projeleri hakkında şu sözleri sarf etti: "Kore filmi Seoul'de geçecek ve korku ile aksiyonun eşsiz elementlerine sahip olacak. Filmlerimi bir türle tanımlamak çok zor. İngilizce film, 2016 yılında meydana gelmiş gerçek olaylardan yola çıkılarak çekilecek olan bir dram filmi. Tabii ki senaryoyu bitirene kadar bilemeyeceğim, ama yarısı İngiltere'de yarısı Amerika'da çekilecek."

    Bong Joon-Ho, Kore'nin dünyaca ünlü yönetmenlerinden biri. Yönetmen, ayrıca Okja, Madeo, Tokyo! ve Gwoemul filmleriyle de Cannes'da aday gösterilmişti. Parasite filmi 1 Kasım'dan beri ülkemizdeki sinemalarda izleyicileriyle buluşuyor. Ayrıca filmin, Oscar'a aday olarak sunulması da söz konusu gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top