Hesabım
    John Turturro, The Batman'de Carmine Falcone Olacak!

    The Batman'in kadrosu genişlemeye devam ediyor.

    Robert Pattinson'ı pelerinli kahramanımız Batman olarak izleyeceğimiz The Batman'in oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Bu kez anlaşma sağlanan isim John Turturro oldu. Turturro, Gotham'ın ünlü mafya babalarından Carmine Falcone'a hayat verecek.

    Matt Reeves'in yönetmen koltuğuna oturacağı ve sinema dünyasında büyük bir meraka neden olan The Batman'in oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Matt Reeves'in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya göre, Carmine Falcone rolünde Barton Fink, O Brother Where Art Thou, Quiz Show, The Night OfBig Lebowski gibi yapımların usta oyuncusu John Turturro'yu izleyeceğiz. Çizgi romandan uyarlanan karaktere daha önce Batman Begins'de Tom Wilkinson, Gotham dizisinde ise John Doman hayat vermişti.

    Carmine Falcone, Gotham'ın en azılı suç patronlarından biri olarak biliniyor. Tüm şehri kontrolü altına alan Falcone, Belediye Başkanı, Belediye Meclisi, polis departmanı gibi şehri kontrol edebileceği tüm yapılarla etkileşim içerisinde olması ve hukuki olarak dokunulmazlığı olmasıyla tanınıyor. Bruce Wayne, Batman kimliğiyle ilk kez Gotham'a geldiğinde kendine hedef olarak ilk kez Falcone'u seçer.

    Matt Reeves, The Batman filminde Bruce Wayne'i dünyanın en iyi dedektifi olarak göstereceğini açıklamıştı. Çizgi romanlara uygun olarak ilerlemeyi planlayan Reeves, izleyicilerine noir bir film sunacak. The Batman'in oyuncu kadrosunda kesin olarak yer alacak olan ve karakterleri belli olan isimler Batman rolüyle Robert Pattinson; Catwoman rolüyle Zoe Kravitz; The Riddler rolüyle Paul Dano ve Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Alfred rolüyle Andy Serkis ve Carmine Falcone rolüyle John Turturro'dan oluşuyor. Ayrıca Colin Farrell ile The Penguin rolü için görüşmelere devam ediliyor.

    The Batman, ülkemizdeki izleyicileriyle 25 Haziran 2021'de buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top