Hesabım
    Danny DeVito, Colin Farrell'ı The Penguin Olarak İzlemek İçin Sabırsızlanıyor!

    Daha önce Penguin'i canlandırmış olan Danny DeVito, Colin Farrell ile ilgili konuştu.

    The Batman filmi, son dönemlerin en fazla merak edilen yapımlarından biri olmada kararlı bir şekilde ilerliyor. Matt Reeves, yaptığı oyuncu seçimleriyle sürekli gündemde bomba etkisi yaratıyor. Bu seçimlerinden biri de Colin Farrell ile The Penguin rolü için görüşme yapması oldu. Michael Keaton'lı Batman filmlerinde Penguin'e hayat veren Danny DeVito da bu konu hakkında açıklama yaptı.

    Son olarak Dumbo filminde izlediğimiz ve The Gentlemen'da büründüğü farklı karakterle ilgileri üzerine çeken Colin Farrell, The Batman'in The Penguin'i olabilir. Henüz kesin olarak anlaşma imzalanmadı, ama herkes buna kesin gözüyle bakıyor. Diğer yandan Batman Returns filminde Penguin'e hayat veren usta oyuncu Danny DeVito, Colin Farrell'ı bu rolde görmek için sabırsızlandığını dile getirdi. Oyuncu şu sözleri sarf etti: "Colin harika bir oyuncu. Neler yapabileceğini göreceğim için heyecanlıyım. Penguin çok katmanlı harika bir karakter. Bu nedenle çok çok heyecanlıyım, çünkü çizgi romanların hayranıyım ve Tim Burton ile çalışmayı çok sevdim. Tim ve benim hızlı bir iletişimimiz vardı ve Oswalt'ı oynamayı seviyordum. Dostum Colin'i ve yapacaklarını dörtgözle bekliyorum."

    The Penguin, Batman'in en bilindik düşmanlarından biri olarak tanınıyor. Batman Returns'de Danny DeVito'yu bu rolde izlerken, Gotham dizisinde Robin Lord Taylor karakterin genç haline hayat vermişti. Matt Reeves, The Batman filminde Bruce Wayne'i dünyanın en iyi dedektifi olarak göstereceğini açıklamıştı. Çizgi romanlara uygun olarak ilerlemeyi planlayan Reeves, izleyicilerine noir bir film sunacak. The Batman'in oyuncu kadrosunda kesin olarak yer alacak olan ve karakterleri belli olan isimler Batman rolüyle Robert Pattinson; Catwoman rolüyle Zoe Kravitz; The Riddler rolüyle Paul Dano ve Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Alfred rolüyle Andy Serkis ve Carmine Falcone rolüyle John Turturro'dan oluşuyor. Colin Farrell ile ise The Penguin rolü için görüşmelere devam ediliyor.

    The Batman, 25 Haziran 2021'de izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top