Hesabım
    Martin Scorsese, 1970'lerin Müziğiyle İlgili Belgesel Yapacak!

    Martin Scorsese'nin yeni projesi belgesel film oldu.

    Bugün tüm dünyada gösterime giren The Irishman'e imzasını atan Martin Scorsese'nin yeni projesi belli oldu. Usta yönetmen, bir müzik belgeseli çekmeyi planlıyor. 1970'lerin New York'una gireceğimiz müzik belgeselinde o dünyaya keşfe çıkaracak.

    Usta yönetmen Martin Scorsese uzun metraj kurmaca filmlerinin yanı sıra birçok belgesele de imza atmasıyla tanınıyor. Son olarak "Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese" belgeselinin altından kalkan Scorsese, yeniden müzik dünyasını belgeselleştirme kararı almış bulunuyor. Ayrıca 2000 sonrasında The Beatles grubunun üyelerinden George Harrison'ın belgeselini çekmesinin yanı sıra Michael Jackson için bir video belgesele imza atmıştı. Şimdi ise Martin Scorsese için sırada 1970'li yılların müzik dünyasını keşfe çıkmak bulunuyor. Bu belgesel ile izleyicilerini New York'a götürecek olan Scorsese projesini, Ron Howard ve Brian Grazer'ın yapımcılığında gerçekleştirecek. Ayrıca belgesel için Apple TV+ ile anlaşma yapıldığı ve herhangi bir dağıtımcı bulunamadığı söyleniyor. Bunun dışında belgeselle ilgili bir bilgi bulunmuyor.

    Martin Scorsese'nin The Irishman filmi bugün Netflix'teki seyircileriyle buluşmaya başlayacak. Yönetmenin ayrıca Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro başrollü Killers of The Flower Moon filmi; DiCaprio başrollü The Devil In The White City dizisi ve yine DiCaprio başrollü Roosevelt film projesi gelecek planları arasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top