Hesabım
    Downton Abbey'ye Devam Filmi Geliyor!

    Carnival Films, devam filmi için anlaşma imzaladı.

    Ödüllü İngiliz dizisi Downton Abbey'nin 2019 yılı içerisinde çekilen filmi yurt dışındaki sinemalara konuk olmuştu. Hem gişede başarı yakalayan hem de eleştirmenlerin beğenisini toplayan Downton Abbey filminin devamının çekilme ihtimali, yüksel bir olasılık olarak yerini alıyordu. Şimdi ise devam filmi için Carnival Films ile anlaşma imzalandı.

    ABD Box Office'inde bir süre liderliği üstlenen Downton Abbey filmine devam filmi çekiliyor. Dünya çapında 180 milyon dolarlık gişe hasılatı elde eden filmin devamının geliştirilmesi için Carnival Films ile anlaşma sağlandı. Carnival Films'in başında bulunan Gareth Neame, proje hakkında şu sözleri sarf etti: "Birtakım görüşmeler yapıyoruz. Nasıl bir hikaye olacağı ve ne zaman bunu hayata geçireceğimiz üzerinde çalışıyoruz. Ama ilk filmde olanın aynısı olacak: Herkesi yeniden bir araya getirmeye çalışıyoruz. Ve bu oldukça zorlayıcı." Yeni filmin senaryosu için, dizinin yaratıcı ismi Julian Fellowes geri dönüyor. 

    Downton Abbey dizisi, 2010 yılında yayın hayatına başlamış ve beş yıl sürmüştü. 15 Primetime Emmy ödülünün sahibi olan ve tam 69 kez Emmy adaylığı alan dizi, Kraliçe Elizabeth’in en sevdiği dizi olarak biliniyordu. 1920'li yıllarda hem dünya savaşının etkisiyle hem de sınıf çatışmalarıyla çalkanan bir toplumda, İngiliz soylusu bir evin içindeki hizmetkarlar ve ev sahipleri arasındaki ilişikiyi temel olarak alıyordu. Film ise  izleyicilerini 1925 yılına götürüyordu. Filmde Crawley ailesi ve sadık hizmetkarları, İngiltere Kralı ve Kraliçesinden bir ziyaret için hazırlık aşamasındalardır. Ancak böyle büyük bir onur için evde panik havasının olmaması da imkansızdır..

    Geçtiğimiz Eylül ayında vizyona giren dönem filminin zengin oyuncu kadrosunda; Aşk Engel TanımazAyı PaddingtonFrankeinstein gibi filmleriyle tanıdığımız Hugh Bonneville, dizide Lady Mary Crawley rolüyle karşımıza çıkan Michelle Dockery, dizinin Violet Crawley'si Maggie Smith'in yanı sıra Harry Potter serisinin Dolores Umbridge'i Imelda StauntonGeraldine JamesDavid HaigTuppence MiddletonPenelope Wilton gibi isimler yer alıyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top