Hesabım
    Çalınan "Star Wars: The Rise of Skywalker" Senaryosu, John Boyega'nın Çıktı!

    John Boyega itirafta bulundu.

    Geçtiğimiz günlerde J.J. Abrams, katıldığı bir programda Star Wars: The Rise of Skywalker ile ilgili yaptığı açıklamayla gündeme oturmuştu. Abrams, bir oyuncunun yanlışlıkla senaryoyu çaldırdığını söylemiş, ancak isim vermemişti. Şimdi ise John Boyega itirafta bulunarak, metnin kendisine ait olduğunu söyledi.

    Star Wars: The Rise of Skywalker'ın yönetmen koltuğuna oturan J.J. Abrams, geçtiğimiz günlerde gümdeme oturan bir açıklama yapmıştı. Söylediklerine göre bir Star Wars oyuncusu, yatağının altına kendisine verilen senaryo metnini koymuş ve temizlikçi buradan alıp başka birine vermişti. Üçüncü kişi ise senaryo metnini e-Bay üzerinden satışa çıkmıştı. Ancak Disney anında olaya müdahale ederek senaryoyu satın almış, böylece sorun ortadan kalkmıştı. Şimdi ise bu hatayı yapan oyuncunun kim olduğu ortaya çıktı.

    Yeni nesil üçlemenin başrol oyuncularından biri olan John Boyega, satışa çıkarılan senaryo metninin kendisine ait olduğunu itiraf etti. Oyuncu şu sözleri sarf etti: "Apartmandan taşınıyordum ve metni yatağımın altında bıraktım. Planıma göre yatağımın altında bırakacaktım, ertesi sabah gelip metni alacak ve apartmandan ayrılacaktım. Ama arkadaşlarım geldi ve biraz partiledik. Metin de olduğu yerde kaldı. Birkaç hafta sonra temizlikçi geldi, metni buldu ve 65 pound gibi bir ücrete e-Bay'e koydu. Bu kişi, metnin gerçek değerini bilmiyordu."

    J.J. Abrams her ne kadar oyuncunun adını açıklamasa da, Boyega kendi kendini ortaya çıkarmış oldu. Star Wars: The Rise of Skywalker'ın konusu şöyle olacak: Kylo Ren Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş'i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir...

    The Rise of Skywalker'ın ülkemizdeki izleyicileriyle 20 Aralık 2019 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top