Hesabım
    Yıldız Kadrolu "True History of Kelly Gang"den Fragman!

    Ned Kelly'nin hikayesi bir kez daha filme aktarıldı!

    Peter Carey'nin aynı isimli romanından beyaz perdeye bir kez daha aktarılan Ned Kelly'nin hikayesi, True History of the Kelly Gang'e konu oluyor. Yıldız oyuncuları kadrosuna toplayan filmden bir fragman resmi olarak paylaşıldı. Fragmanda, punk ruhlu bir filmin karşımıza çıkacağını görüyoruz.

    Justin Kurzel'ın yönetmen koltuğuna oturduğu True History of the Kelly Gang'in konusu şöyle: İngilizlerin yumruklarını konuşturduğu, İrlandalıların tahammül ettiği kolonileştirilmiş topraklarda Ned Kelly, Sons of Sieve isimli İrlandalı isyancılardan oluşan bir grubun o topraklara geldiğini keşfeder. Bu grup, İrlanda'daki baskıcıları ortadan kaldırmayı hedefliyordur. Acımasız babası Harry Power tarafından büyütülen ve annesi haksız bir şekilde tutuklanan Ned, ülkenin görüp görebileceği en anarşist ayaklanmayı yapacak savaşçılarla bir araya gelir. Tarihte büyük bir öneme sahip olup, halkın tabanından gelen biri olan Ned Kelly'nin Robin Hood'dan daha güçlü bir karakter olduğu söyleniyor. Daha önceki biyografik filmlerde Kelly'yi Heath Ledger ve Mick Jagger canlandırmıştı.

    Filmin oyuncu kadrosunda, 1917 filmiyle bir yıldıza dönüşmesi beklenen ve Captain Fantastic, 11.22.63 gibi yapımlardan tanıdığımız George Mackay; Tolkien filminde J.R.R. Tolkien'e hayat veren Nicholas Hoult; Leave No Trace, Jojo Rabbit gibi yapımların yıldızı parlayan oyuncusu Thomasin Mckenzie; Gladiator, Cinderella Man, The Water Diviner, Les Miserables gibi yapımların usta oyuncusu Russel Crowe; son olarak Triple Frontier'da izleme şansı yakaladığımız Charlie Hunnam gibi isimler yer alıyor.

    True History of the Kelly Gang'in yönetmenliğini Macbeth, Assasins Creed, The Turning, Snowtown gibi yapımlarla karşımıza çıkan Justin Kurzel üstleniyor. Film, yurt dışında 28 Şubat tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top