Hesabım
    Oprah Winfrey, Müzik Dünyasındaki İstismarlarla İlgili Belgeselde Yer Alacak

    Oprah Winfrey, yeni bir belgesel projesine dahil oldu.

    Apple TV+'ın yeni belgesel projesiyle ilgili gelişmeler bulunuyor. Oscar adaylıkları bulunan Kirby Dick ve Amy Ziering'in yönetmenliğini üstleneceği belgesel filmin anlatıcılığını yıldız isim Oprah Winfrey üstlenecek. Film, müzik endüstrisinde yaşanan cinsel istismar vakalarını konu edinecek.

    Önümüzdeki yıl içerisinde izleyicileriyle buluşması planlanan Apple'ın yeni belgesel projesi için harekete geçildi. Son birkaç yılda Harvey Weinstein skandalı da dahil olmak üzere sinema dünyasında ortaya çıkan cinsel istismar vakaları ile kadın hareketi ortaya çıkmıştı. Şimdi ise sıra müzik endüstrisinde gibi görünüyor. Yeni belgesel film, bir müzik yapımcısının toplum içerisinde gerçekleştirdiği istismarı gün yüzüne çıkaracak. Belgeselin anlatıcılığını üstlenecek olan Oprah Winfrey de Hollywood kadın hareketinin önde gelen isimlerinden biri olarak tanınıyor.

    Belgeselin yönetmen koltuğuna oturacak olan Kirby Dick ve Amy Ziering, daha önce The Invisible War ve Twist of Faith belgeselleriyle Akademi'ye aday olarak gösterilmişti. Ayrıca 2015 yapımı The Haunting Ground ile Emmy adayı olan ikili, Outrage, Derrida ve Netflix'te gösterime sunulan The Bleeding Edge gibi yapımlarıyla tanınıyor. Henüz adı belli olmayan yeni belgesellerinin yapımcılığında Winfrey'nin yanı sıra, Terry Wood, Dan Cogan, Regina K. Scully, Ian Darling ve Abigail Disney rol üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top