Hesabım
    The Rise of Skywalker'da Finn ve Poe'nun Duygusal Bir İlişkisi mi Olacak?

    J.J. Abrams, Star Wars: The Rise of Skywalker hakkında konuştu.

    Star Wars: The Rise of Skywalker'ın izleyicileriyle buluşmasına kısa bir zaman kala, üçlemenin başlangıcından bugüne hayranların sürekli olarak merak ettiği bir konuyu J.J. Abrams açıklığa kavuşturdu. Bu konu ise Finn ve Poe Dameron karakterlerinin arasında romantik bir ilişkinin olup olmadığıyla ilgiliydi. J.J. Abrams, romantizmin olmadığını söylese de filmde LGBTQ'nun varlığına işaret etti.

    Variety mikrofonlarına konuşan J.J. Abrams, Star Wars üçlemesi hakkında konuştu. Son filmi Star Wars: The Rise of Skywalker'ın birçok konuya açıklık getireceğini söyleyen Abrams'e uzun süredir yöneltilen sorulardan biri de filmde Oscar Isaac'in canlandırdığı Poe ve John Boyega'nın canlandırdığı Finn arasında romantik bir ilişki olup olmadığıyla ilgiliydi. 2015'te ilk kez Star Wars: The Force Awaken filmi izleyicileriyle buluştuğunda #FinnPoe, #Stormpilot benzeri hashtagler oluşturularak ikiliye destek verilmişti. Ancak Oscar Isaac, The Force Awakens'da gösterilen karakterler arasındaki kimya uyumunun The Last Jedi'da devam ettirilmemesinden ve The Rise of Skywalker'da yer almayacak olmasından pişmanlık duyduğunu ifade etmişti. J.J. Abrams ise şu sözleri sarf etti: "Onların ilişkisi bana göre romantizmden çok daha derin. Sahip oldukları şey sıkı bir bağ, yalnızca tanıştıklarında yaşadıkları zorluklar yüzünden değildi. Ayrıca yakın dost olma istekleri, birbirleri kadar korkuyor olmaları, birbirlerinden emin olmaları, hala cesur olmaları nedeniyleydi." J.J. Abrams böylece aralarında romantik bir şey olmasa da LGBTQ açısından film için açık bir kapı bırakmış ve "bromance" adı verilen bağa değinmiş oldu.

    Aralık ayı içerisinde izleyicileriyle buluşacak olan Star Wars: The Rise of Skywalker'ın konusu ise şöyle: Kylo Ren Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş'i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir...

    Film, 20 Aralık tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top