Hesabım
    Nicholas Galitzine, Sony'nin Sindirella Filminde Prens Olacak!

    Cinderella filmi Nicholas Galitzine ile birlikte gündeme geldi.

    Sony bünyesinde geliştirilecek olan Cinderella filminin oyuncu kadrosu şekillenmeye başlıyor. Modern bir klasik olan Sindirella'nın Prince Charming'i belli oldu. Bu isim ise, Chambers'ın yıldızı parlayan oyuncusu Nicholas Galitzine oldu.

    Başrolüne Shawn Mendez ile olan ilişkisi ve dünyaca ünlenen şarkılarıyla tanınan Camila Cabello'yu yerleştiren Cinderella filminin Prens'ini kimin canlandıracağı resmi olarak açıklandı. The Hollywood Reporter'ın haberine göre Sony bünyesinde geliştirilecek olan Cinderella filminin Prince Charming'i Netflix dizisi Chambers'dan tanıdığımız Nicholas Galitzine olacak. Projenin ayrıntıları henüz tam olarak belli olmasa da, Cinderella'nın müzikal bir film olacağı bilinenler arasında yer alıyor.

    James Corden'ın orijinal fikrinden yola çıkılarak hayata geçirilecek olan Cinderella'nın oyuncu kadrosunda iyilik perisi olarak karşımıza Pose dizisinin yıldız oyuncusu Billy Porter; masallarda kendinden nefret ettiren üvey anne rolünde ise Idina Menzel karşımıza çıkacak. Ayrıca filmin yapımcılığını James Corden'ın yanı sıra Leo Pearlman ile Jonathan Kadin üstlenecek.

    Nicholas Galitzine'yi Cinderella'nın yanı sıra, 90'lı yılların en popüler filmlerinden biri olan The Craft'ın yeniden uyarlasında izleyeceğiz.

    Blockers, 30 Rock, New Girl, Girlboss, Pitch Perfect 3 gibi yapımlardan tanıdığımız Kay Cannon'ın yönetmen koltuğuna oturacağı Cinderella'nın tam olarak ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top