Hesabım
    Pera Müzesi, Dizi Keyfini Sinema Perdesine Taşıyor!

    Pera Müzesi'nin "Arkası Şimdi" programı geliyor!

    Pera Müzesi, yeni bir program ile karşımıza çıkıyor. "Arkası Şimdi" adını alan program, dizi keyfi ile sinema perdesini bir araya getirecek. Program, Türkiye, Danimarka, ABD ve İngiltere yapımı 4 farklı diziden oluşacak. Böylece aralıksız dizi izleme olanağı sunulacak.

    Pera Film, bu kez izleyicilere "Arkası Şimdi" isimli programıyla dizi keyfini beyaz perdeye aktaracakları bir deneyim sunmayı hedefliyor. “İzleme deneyimi, sinema salonlarını terk edip online platformlara, bilgisayar ekranlarına doğru geçiş mi yapıyor?” tartışmasından yola çıkılarak seçilen programda art arda dizi izleme imkanı sunacak. Cinsel kimlik mücadeleleri, olgunlaşma, aşk ve yüzleşme konularına odaklanan diziler Türkiye'den Genco Erkal, Tilbe SaranCem Davran ve Belçim Bilgin gibi oyuncuları konuk eden 7 Yüz; İngiltere'den Desiree Akhavan’ın hem yönetmenliğini hem de başrolünü üstlendiği Biseksüel; Danimarka'dan Yaratıcılarının gerçek yaşam öykülerinden ilham alan ve Kopenhag’ın kuir topluluğunda genç olmanın ne anlama geldiğini yoğun ve içten bir üslupla ele alan Baş Belası; Hollywood’un katı, esprili ve gerçeküstü olduğunu anlatan, beş kısa filmden oluşan, antoloji tarzındaki dizi 555'ten oluşuyor.

    Pera Müzesi'nin "Arkası Şimdi" programı, Pera Müzesi Oditoryumu'nda ücretsiz olarak 11 ile 28 Aralık tarihleri arasında izleyicilerini bekliyor olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top