Hesabım
    "Like a Boss" Filminden Altyazılı Fragman!

    İddialı komedi filminden altyazılı fragman yayınlandı..

    Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde gösterime girecek olan, iddalı kadrosuyla merak uyandıran komedi filmi Like a Boss'tan altyazılı fragman yayınlandı. Komedi filmleri ve TV projeleriyle tanınan Miguel Arteta'nın yönetmen koltuğunda oturduğu filmi Sam Pitman ve Adam Cole-Kelly kaleme aldı. 

    Çok yakın dost olan Mia ve Mel, birlikte bir iş yapmaya karar verirler. Dostuklarını, iş arkadaşlığına da taşıyan iki arkadaş, sıfırdan bir kozmetik firması kurarlar ve her şey istedikleri gibi gider. Kısa sürede iyi bir çıkış yakalayan Mia ve Mel, para kazanmaya, başarılar elde etmeye ve hayatlarının en güzel dönemini yaşamaya başlarlar. Tabii zaman geçtikçe aralarındaki dostluğun bozulacağından habersizdirler...

    İki arkadaşı, Rose Byrne ve Tiffany Haddish canlandırıyor. Rose Byrne, gişe başarısı yakalayan komedi filmi Neighbors, son yılların en iyi korku filmlerinden InsidiousInstant Family ve çok konuşulan Brides Maids filmleriyle tanınıyor. Tiffany Haddish ise, Tuca & Bertie dizisindeki seslendirme ve The Last O.G. dizisindeki performansıyla yakın zamanda gündeme gelmişti. Bu isimlere, Salma Hayek, Billy PorterJennifer Coolidge ve Ari Graynor gibi isimler eşlik ediyor. 

    21 Şubat 2020 yılında, ülkemizde de gösterime girecek olan Like a Boss, arkadaşlık konusunu eğlenceli bir dille irdeliyor ve izleyiciye eğlenceli anlar vaat ediyor.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top