Hesabım
    Meryl Streep, Altın Küre Rekorunu Geliştirdi!

    34. Altın Küre adaylığını alan Streep, kendine ait rekoru geliştirdi.

    Gelmiş geçmiş en iyi kadın oyunculardan biri olan, hatta çoğu sinemasevere göre en iyisi olarak adlandırılan Meryl Streep rekorlara doymuyor. 70 yaşındaki başarılı oyuncu hem Oscar, hem Altın Küre adaylığında rekor sahibi ve uzun bir süre de geçilecekmiş gibi görünmüyor.

    Geçtiğimiz gün açıklanan, 77. Altın Küre adayları arasında Big Little Lies dizisindeki performansıyla kendine yer bulan Streep, yardımcı kadın oyuncu kategorisinde Emily Watson, Helena Bonham Carter, Patricia Arquette ve Toni Collette'le tatlı bir rekabete girecek. Daha önce tam 33. kez Altın Küre adayı olan oyuncu, 34. adaylığını kazandı ve kendi rekorunu geliştirdi. Bu adaylıklardan 8 tanesinde Altın Küre'yi evine götüren Streep'in bir de yaşam boyu başarı anlamına gelen Cecil B. DeMille Ödülü bulunuyor. 

    Akademi Ödülleri, yani Oscar sıralamasında da durum pek farklı değil. Streep, toplam 21 adaylıkla bu alanda da kırılması güç bir rekorun sahibi. Adaylıkların 3 tanesinde Oscar heykelciğini evine götüren oyuncu, son olarak Iron Lady filmiyle her iki ödülün de sahibi olmuş, The Post filmindeki performansıyla da 2018 yılında dağıtılan ödül törenlerinde, yine her iki ödül için aday olarak salonda bulunmuştu. 

    Bakalım, bu yıl rol aldığı Little Women ya da The Laundromat filmlerindeki performansla yeni bir Oscar adaylığı gelecek mi? Bu sorunun cevabını 13 Ocak 2020'de adaylar açıklandığında öğreneceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top