Hesabım
    "Ağır Romantik" Filminden Afiş Paylaşıldı!

    Romantik filmden aşk kokan bir afiş geldi..

    Tuvana Türkay ve Onur Tuna'nın başrollerini üstlendiği ve aşk için neler yapılabilir mottosundan hareket eden Ağır Romantik filminden afiş görücüye çıktı. Deniz Denizciler'in hem senaryosunu kaleme aldığı, hem de yönetmen koltuğunda oturduğu film, imkansız aşklar için bir çıkış yolu arayacak. Bunu yaparken bir kahkaha tufanı da vaat eden Ağır Romantik filminin yapımcılığını ise Ruhiyya Aliyeva / Liatris Yapım üstlenecek. 

    Filmin konusu ise şöye; Sanata düşkün bir anne ve profesör bir babanın kızı olan Aslı, konservatuvar öğrencisidir. Bir gün Beyoğlu'nda dolaşırken kapkaççı saldırısına uğrar ve çantası çalınır. Orada bulunan Kerem, hızlıca davranarak çantayı kurtarır ve Aslı'ya geri verir. Aslı ve Kerem arasında evliliğe kadar gidecek yolun başlangıcı da burada başlar. Kerem, kendini şirketlere finansal danışmanlık yapan biri olarak tanıtır ama gerçek öyle değildir. Kerem'in babası İstanbul'un en büyük kapkaç çetesinin liderdidir. Aslı'nın dayısı da bir emniyet müdürüdür ve en büyük amacı bu çeteyi yakalamaktır. Aslı ve Kerem'in en güzel günleri bambaşka bir güne doğru evrilir...

    Ağır Romantik’te başrollerde bulunan Tuvana Türkay ve Onur Tuna’ya Sermiyan Midyat, Durul Bazan, Altan ErkekliServet Pandur ile Gazanfer Ündüz gibi isimler eşlik ediyor. Film, 28 Şubat 2020 tarihinde sinemalarda olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top