Hesabım
    Shazam! 2, Vizyon Tarihini Aldı!

    Komik süper kahramanın maceraları devam edecek..

    Shazam'ın maceraları devam ediyor! Geçtiğimiz bahar ayında izlediğimiz ve olumlu eleştiriler alan süper kahramanlı komedi filmi Shazam! ikinci filmiyle devam edecek. DC'nin spin-off projesine Warner Bros. onay verdi ve devam filmi için çalışmalar başladı. Gösterim tarihi 1 Nisan 2022 olarak belirlendi.

    Sihirli kelimeler ağzından döküldüğünde dünyanın en güçlü insanına dönüşen Shazam, adını da bilge ve güçlü insanlardan alıyor. Süleyman'ın bilgeliği, Herkül'ün gücü, Atlas'ın dayanıklığı, Zeus'un görkemi, Aşil'in cesareti ve Merkür'ün hızına sahip olan karakter, edindiği güçlerin sahiplerinin baş harfleri ile S.H.A.Z.A.M. adını alıyor. 

    Bu yıl 3 Nisan'da prömiyer yapan Shazam!, New Line için büyük bir zafere dönüştü ve dünya genelinde 364 milyon dolar hasılat yaptı. İlk filmin arkasındaki ekibinin çoğunun devam filminde de yer alacağı açıklandı. Zachary Levi yine başrolde olacak. David F. Sandberg ise yönetmen olarak geri dönecek ve ilk filmin senaryosunu yazan Henry Gayden yine kalemi eline alacak. İlk filmde yer alan diğer oyuncu kadrosunun akıbetini ise önümüzdeki günlerde öğrenebileceğiz. 

    DC, o yıl üç süper kahraman filmine imza atacak. 1 Nisan 2022'de Shazam! 2, 1 temmuz 2022'de The Flash ve 16 Aralık 2022'de Aquaman 2 izleyiciyle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top