Hesabım
    David Ayer, "The Dirty Dozen" Uyarlamasının Başına Getirildi

    David Ayer'in yeni projesi belli oldu.

    Son yıllarda Bright, Suicide Squad gibi filmlerin yönetmen koltuğuna oturan başarılı isim David Ayer'in yeni projesi belli oldu. The Hollywood Reporter'ın haberine göre Warner Bros, The Dirty Dozen film uyarlamasının yönetmenliği ve senaristliği için David Ayer ile anlaşma masasına oturdu.

    Robert Aldrich yönetmenliğindeki orijinal The Dirty Dozen filmi 1967 yılındad izleyicileriyle buluşmuştu. Ordudaki bir grup mahkumun hikayesini konu edinen film, aksiyon türündeydi. Ordudaki mahkumlar, Nazileri avlama görevine getirilmiştir ve bunun karşılığında özgürlüklerini alacaklardır. Filmin orijinal kadrosunda ise Charles Bronson, Jim Brown, John Cassavetes, Trini Lopez, Telly Savalas, Donald Sutherland ve Clint Walker yer alıyordu. Şimdi ise filmi uyarlaması için Warner Bros, David Ayer ile anlaşma sağlayarak ilk adımları atmış bulunuyor. Ayer, böylece ikinci kez suçluların kahraman olmaya yeltendiği bir filme imza atmış olacak. The Dirty Dozen'ın uyarlaması, orijinalinde olduğu gibi II. Dünya Savaşı atmosferinde geçmeyebilir. Warner Bros, bunun yerine modern bir uyarlama yapılmasını istiyor. Ancak henüz konuyla ilgili detaylar açıklanmadı.

    David Ayer, Sabotage, End of The Watch, Harsh Times gibi yapımlara imza atmıştı. Ayrıca Will Smith ve Joel Edgerton başrollü Bright'ın devamını çekeceği; Shia LaBeouf başrollü The Tax Collector'ı hayata geçireceği ve Deputy isimli dizinin yönetmenliğini üstleneceği biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top