Hesabım
    Çok Konuşulan "Saint Maud" Filminden Fragman!

    Yeni yılın önemli korkularından Saint Maud'un ilk fragmanı yayında..

    A24, Rose Glass’ın yeni korku filmi Saint Maud’un ilk fragmanına yayınladı. Hikaye, ölen hastanın ruhunu kurtarmaya mahkum olan bir bakımevi hemşiresi Maud'u (Morfydd Clark) takip ediyor. Ancak, o ruhu kurtarmak için harcayacağı saatler onu karanlık ve zorlu bir yola sokar. 

    Korku filmleriyle son yıllarda yaratıcı içeriklere imza atan A24, yine ses getirecek bir korku filmine imza atıyor. Saint Maud, vizyon öncesi dolaştığı bütün festivallerden övgüleri topladı ve eleştirmenlerin de yüksek puanlar topladı. Kısa filmleriyle tanınan Rose Glass'ın ilk uzun metrajı olan filmin oyuncu kadrosunda Morfydd Clark, Jennifer Ehle, Lily Frazer, Fiona Thompson, Turlough Convery ve Noa Bodner yer alıyor.

    Filmin orijinal sinopsisinde şu ifadelere yer verildi; "Yazar-yönetmen Rose Glass'ın ilk filmi Saint Maud, öte bir dünyada inanç, delilik ve kurtuluş gibi olguları, cesaretli ve ürpertici bir vizyonla beyaz perdeye aktarıyor. Yeni ve muhafazakar bir hemşire olan Maud, ölen hastanın ruhunu kurtarmayı saplantı haline dönüştürür ama uğursuz güçler ve kendi günahkar geçmişi, kutsal çağrısı karşısında onu hayatıyla tehdit eder.

    Film 27 Mart 2020 tarihinde Amerika'da gösterime girecek. Katıldığı festivallerden övgüler alan Saint Maud, Londra Film Festivali'nden de mansiyon ödülüyle ayrılmıştı. 

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top