Hesabım
    Batıkta Sergi

    Denizi Pişirdik imzalı bir Geri Dönüşüm sergisi!

    2001 yılından bu yana sualtında seramik sergileri düzenleyen Denizi Pişirdik, 2007 yılında bir ilke daha imza atıyor: Batıkta Sergi.

    Denizi Pişirdik, 4. Uluslararası Bodrum Film Festivali?ne paralel etkinlik olarak düzenlediği sergiyi, yaklaşık iki hafta önce resif oluşturması amacıyla BOSAD, Bodrum Sualtı Derneği ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın ortak yürüttüğü proje ile batırılan SG 115 gemisinde, 'Geri Dönüşüm-Recycling' temasıyla ortaya koyuyor.

    Kavramsal Sanat alanında etkinliklerini sürdürmeyi hedefleyen Denizi Pişirdik, Geri Dönüşüm'Recycling temalı bu sergide, görevini tamamlayıp başka bir işlev üstlenen SG 115 gemisinden hareketle geri dönüşümün önemine dikkat çekmeyi hedefliyor.

    Recycling Sergisi, uzun soluklu bir sualtı sergisi olmaktan çok bir senaryo çerçevesinde çekilecek sualtı filmiyle 4. Uluslararası Bodrum Film Festivali'nde daha geniş kitlelere ulaşmayı amaçlıyor.

    Sergi festivalle aynı tarihler, 15'21 Haziran 2007 arasında, sualtında kalırken, yapılacak kısa film festival boyunca izleyenler ile buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top