Hesabım
    John Wick, Işın Kılıcıyla Dövüşüyor!

    Keanu Reeves'li John Wick ve Star Wars evrenleri birleşirse ne mi olur?

    John Wick 4'un yolunu gözlediğimiz sırada, Keanu Reeves ve seri hala gündemdeki yerini koruyor. John Wick, bu kez de Star Wars serisine uyarlandı. Avustralyalı şirket Immersion VFX'in Star Wars ve John Wick evrenlerini birleştirildiği videoda ilginç görüntüler ortaya çıktı.

    Keanu Reeves'in yıldızı olduğu John Wick Chapter 3 - Parabellum filmi geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde izleyicileriyle buluşmuştu. İlk filmden itibaren çizgisini bozmayan seri için, dördüncü filmi hayata geçirmek üzere hazırlıklara başlanmış bulunuyor. Bu sırada Immersion VFX isimli özel efekt tasarım şirketi, John Wick ve 1 gün sonra Skywalker efsanesinin sonunu getirecek The Rise of Skywalker'ı izleyeceğimiz Star Wars evrenini bir araya getirdi. Tasarlanan videoda, John Wick'in ve düşmanlarının eline birer ışın kılıcı tutuşturuldu. John Wick 3'yi izlemeyenler bu videoyu gerçek sanabilir! İzleyenler bile filmin orijinalinde hangi silahların kullanıldığını hatırlamakta güçlük çekebilir. Videoda John Wick mor bir ışın kılıcı kullanırken, kötü adamların kötülüğü simgeleyen kırmızı ışın kılıcıyla savaş verdiği görülüyor. Ayrıca John Wick'in üçüncü filmdeki düşmanı Zero ile olan dövüş sahnesini de ışın kılıçlarıyla farklı bir şekilde izleme şansı yakalıyoruz.

    Yıldız oyuncu Keanu Reeves, John Wick 4 ve Matrix 4 filminde rol alarak evrenlerdeki varlığını sürdürmeye devam edecek. Açıklamalara göre iki film de aynı gün içerisinde vizyona girecek. Tarih olarak iki film için de 21 Mayıs 2021 belirlendi. Diğer yandan Reeves'in yakın zamanda Bill & Ted Face The Music isimli fantastik komedi devam filmi vizyona girecek. Ayrıca John Wick film serisine bir de The Continental isimli dizi eklenecek. Chris Collins'in senarist ve yapımcı rolü üstleneceği dizi Starz kanalında yayınlanacak. Ancak bu konuda uzun süredir herhangi bir güncelleme yapılmıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top