Hesabım
    Keanu Reeves, John Wick 4 ve Matrix 4 İçin Çalışmaya Başladı!

    Ünlü yıldız, her iki film için de sıkı çalışıyor..

    Bill & Ted'in maceralarının yeni filmi Bill & Ted Face the Music için yayınlanan ilk görsellerde Keanu Reeves sakalsız ve zayıf bir halde görünmüş, hayranları arasında esprilere neden olmuştu. Bugün hayranları sevindiren bir açıklama ve fotoğraf geldi. Taran Tactical Innovations tarafından paylaşılan fotoğrafa göre Keanu Reeves eski karizmasını yakaladı ve hızlı bir şekilde antrenmanlara başladı.

    Reeves'in Taran Tacticals'a geri dönmesinin nedeni, oyuncunun resmen silahlı dövüş eğitim programına yeniden başlaması. Bu kez Keanu Reeves iki film için birden çalışıyor. Hem John Wick 4, hem de Matrix 4 yakın zamanlarda gösterime girecek. Geçtiğimiz günlerde iki filmin de 21 Mayıs 2021 tarihinde gösterime gireceği açıklanmıştı. Daha doğrusu farklı şirketler aynı günü seçmişti ama pastayı bölmek istemedikleri için muhtemelen bir filmin gösterim tarihi değişecektir.

    Taran Tacticlas kurucu Butler yaptığı açıklamada; "Birçok aktör eğittim ama Keanu Reeves'in çalışma şekli bir başka. O her zaman daha iyisini istiyor ve bu sebeple asla durmuyor. Keanu hep bir sonraki seviyeyi gözüne kestiriyor. Onun bu duruşu beni de daha iyi bir antrenöre dönüştürdü." ifadelerini kullandı.

    Keanu Reeves, Bill & Ted Face the MusicJohn Wick 4 ve Matrix 4 filmleriyle birkaç yıl içinde peş peşe karşımıza çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top